Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Normális utcai használatnál nagyon sokára kell valamit is állítani rajtuk....ha mégis akkor az utal a nem normális használatra...
Azért ellenőriztük mi is csak most,mert minek bolygatni.Nagy eltérésekről egyik GSX-en sem olvastam még semmilyen fórumon eddig.
Valószínű,hogy középértékre rakják,mert azzal te is találkozhattál,hogy amíg a boltokban 5 századonként vehetsz méreteket,addig az első állítású motorokon 1 századokkal találkozol.Ezt a Karu mutatta meg,bár két egyforma v.tengely sincs,de azért csak el kell érjenek valami célt
Vagy csökken de az biztos
Hát, aki még nem szedett szét gyári új 0km-es motort az ezt nem tudhatja csak valószínüsítheti, hogy középértékre vannak gyárilag állítva........addig amíg a tűrésben benne van nem nagyon kell bolygatni...szerintem......a legtöbb gépműhelyben pl. úgy tartják, hogy még ha 5 századdal ki is megy a tűrésből azzal még nem foglalkoznak, persze ezek autókat csinálnak, de azoknál is kb ilyen a hézag....
Bakker, ha mindenki ilyen kicsiket mér, akkor én lehet, hogy szét se szedem az enyémet 24 ezer km-rel.
Elvileg a szelephézag az növekszik ugye?
Az István azt mondta,hogy a tűrés0.10-0.20 és 0.20-0.30 akkor gondolom,0.15-0.25.
De,és sokat ügyködtem rajta főleg azóta a szépítkezésben.Hó végén nehogy szó érje a ház elejét
Teged egy kepen sem latni dolgozni, pedig szerintem a kepeket sem te csinaltad!
Szia! Mik a gyári értékek?
Ó akkor bocsi!
Mondjuk nem Neked hanem Rosinak írtam, de így is jó......ezek az eltérések vagy nem 22000-re vagy nem túrázós használatra utalnak...
Viking1,

Szerintem engem láttál! Szép idő volt.
Nem is azért van hogy széthajtsam
Abszolút nem! Tavaly vettem 22.000Km-el és én inkább olyan light-osan szoktam motorozni. Az előző tulaj egy középkorú szuzuki szalonos túrázós fickó volt. Hát nem tudom. Amúgy ezek az értékek.
1h. 2h. 3h. 4h.
K. 0.24 - 0.25 0.27 - 0.28 0.27 - 0.25 0.27 - 0.24
SZ. 0.13 - 0.12 0.14 - 0.16 0.16 - 0.14 0.16 - 0.17
Gondolom nem nagyon volt tiltáson a gép....
Nekem kicsivel rosszabb eredmények lettek 22.500-nál.
Ez nagyon rendben van!
Ma láttam délután egy kéket a Hősök terén.
Legközelebb 75e-nél nézem meg,és akkor vissza is állítunk mindent gyárira most még nem bántjuk.
Meglettek a képek
Ma én is szétszedtem a vasat (de majd ki rakja össze?) Szelephézagot ellenőriztünk a 6.évben 50ezer kilóméternél.Plusz minusz 1 század eltérést mértünk. Fotókat majd melékelem mihely kibírom csalogatni a gépből
OK. Jelentkezem.
Sziasztok! Szép idő volt ma!
Külömben megmutathatnád milyen végeredményre jutottál