Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hej, de utállak! Vagy csak inkább irigykedem?
Sziasztok ma gurultam egy rövidet ! nagyon jó volt!
BUÉK! Mindenkinek!
Nem sikerült a papír munka?!
(Köszönjük Emese!)
Na mi lett azzal a motor vásárlással?
Akkor tökmindegy.......
Most már csak tatásan!
Köszönöm a válaszokat!
Ár szempontból AP 6810FT.
Ugyan ez Brembó 9800FT.
Ha szeretsz megállni akkor brembo vagy ferodo........persze attól függ, hogy mennyire vagy száguldozós.........ha nem akkor tök mindegy mit teszel bele....
próbáld ki az APracing fékbetéteket, nem fogsz csalódni.
http://robogotuning.hu/sct/459...
Sziasztok.
Az első fékbetétek cseréje,lassan aktuális lessz.
Ezzel kapcsolatban kérdeznélek benneteket,hogy miet vegyek és ti miet használtok?
(Ajánlottak brembó szintert-is)
üdv.
Nem jött PÜ most akkor mehetek olyan messze?
OK várom lé gyüjtés megindult
Hello!
Persze hogy gondoltam rad! Miattad terveztem at, mert igencsak bantott hogy nem tudtam elsore olyan igenyeset tervezi, amt mar te is felraknal!
Es te jol meggondoltad? En orulok, hogy mukodik a cuccod vegre annyi szivas utan, most meg verziot emeljunk rajta?!
Remelem raer, mert fogalmam sincs mi lesz itt , es mikor erek majd ra.
Meg jo lesz elkezdet gyujtogetni, vagy vegyel egy jo fenymasolot! A tobbit megirom privatba.

Udv
Istvan

Udv

Istvan
Gondolom gondoltál rám,mert ezt márén is felszerelném arra a csúnya motoromra.Ez már nem ba..ná a csőröm a kormányon Tehát én is szeretnék egyet.
Gondoltam felhozom,hátha elmúlt már a baszogatás szele
Nekem is jövőre műszakis, de majd csak nyáron. Remélem sikerül bepótolni az ideit, meg a talikra is el akarok menni, az idén nem sikerült egyikre sem.
Szevasz Tangerine!
Örülök, hogy rendben vagytok!
Hu…, nem vitted túlzásba a motorozást idén. Sajnos én sem , bár hozzád képest az én kb. 4000 idei kilóméterem világkörüli útnak számít.
Nem baj, majd jövőre bepótoljuk amit idén kihagytunk. Remélem legalábbis. Nekem még tavasszal megvolt a 24000-es szervizem, jövőre viszont műszakival kell indítanom, na meg féktárcsa cserékkel.
Addig is húzzuk ki valahogy a telet!
Köszi, jól vagyunk mindketten. Bár a vasnak aktuális lenne a 24e-res szerviz, de majd a télen. Idén eddig sajnos csak 400 km-t ment összesen a múlt hétvégén.
Üdv Motorosok!
Jó régen jártam itt, de látom nem vesztettem sokat.
Velős eszmecsere zajlik itt...

Tangerine! Neked viszont üdvözlet! Hogy van a vasad és Te?
Nálad a pont! Igazad van!
Meg tudsz "utni" mas hangnemet is kedves markatars? Vagy "fizetett" forumozo vagy?
Hova lehet beilleni ilyen modorral?
Tudnal forditani egy par fokot a "hangulatodon"? Vagy allitani ez elofesziteseden?
En elore is koszonom.

Udv
Istvan
...... és persze te, vagy ki a rosseb!?
....... ez/ezek vagy/vagytok ti!