Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen. Pl. behány az ingnyakadba, vagy úgy lehány, hogy észre sem veszed.
Szerencsére ez a "napi 2-3x hányok/fő" korszak elmúlt, mostmár csak akkor, ha betegek.
Az a legkevesebb, a kajás leszek. Annál biztosan tudnak rosszabbat is az ikrek, nem igaz tangerine?
Én bírnám egyébként, egyszer már végigcsináltam
Az kemény lehet

Ajonas Te könnyen csinálnád, kb addig ameddig egyszerre borítják rád a kajás tányérukat
Van olyan, hogy mind a hárman üvöltenek.
A jó dolgok is csökkennek, az időd nem lesz több, csak megoszlik a gyerekek között.
Ja, és mindenből kettő kell egyszerre. Egyszerre mennek majd suliba, fősuliba, stb.
Sebaj, majdcsak lesz valahogy.
Szóval ha lehetne (lehetett volna) választani, akkor én hármas ikreket akarnék. Az első pár év rosszabb mint egy szibériai börtönben minden nap az ébrentartás kínzás alkalmazása egy jó kiadós kőfejtés után, de aztán meg már tök jó
Jók az ikrek, mert bár egyszerre üvöltenek dupla hangerővel a füledbe két oldalról, mégis egy időben le van tudva a két gyerek felnevelése, és később már nem kell újra elkezdeni mindent az elejétől...
Milyen édesek a kis csöpségeid
:) Pörgetem :)
Igen, addigra megunták.
Az utolsó két képen már nem volt érdekes tovább a dobozban lét...? :)
Aloha!
Gratula !
Csak az a kérdés TE hova fogsz ülni
Lassan tervezheted az oldalkocsis egynégyes kivitelezését
Üdv: Pörge
Csak hogy feldojam kissé a topikot.

Felraktam a talis matricákat a dobozra.
Na, elkiabáltam.
Érdekes, hogy pörög a fórum mióta itt van Csilla.
Az addig ok, ott akadtam el, hogy nem értettem hol illik ide az idézet De visszaolvasva tényleg úgy hat, mintha nem akartam volna elmondani
Én levágtam hogy ez egy filmes idézet
Ezek szerint nem ismeritek TARANTINO filmjét amiből az idézet származik.( Ponyvaregény).
Üdv: Pörge