Kompletten 100 pénz az egész rendszer.
Csak nem Téged érdekel?
Amúgy köszönöm a somotokarpit.hu ajánlatodat elkészült az ülésem feltettem a képeit a GSX 1400 klub oldalra.
Nekem tetszik
Sziasztok Mindenkinek!
Gyerekek ha valakit érdekel GSX 1400 hez egy komplett gyári négy a kettőbe rendszer eladó. Leömlők,közösítő és természetesen kettő gyári dob átalakítatlan.szép állapotban a dobok keveset futottak mert egy pár Akra üvöltött helyettük.
Ha valakit érdekel csevegjünk.
Üdv: Pörge
Szia István gyári összeszerelésü motor volt én szettem szét elöször de azért kiváncsi lennék hogy egyengetsz ki egy szelepet ha már elgörbült az már kuka...
Mennyire van szetszedve a gep? Jo lenne ha a tank nem lenne rajta, föleg fulratöltve!:) A mobiltelomra atküldhetned a lakcimed, hogy tudjam hova kell antraxos levelt küldözgetni. Ha összejön (nem tudom igerni) akkor feldobnam a cuccot a motorodra... Erröl egyekszem idöben tajekoztatni...
Valószínűleg itthon nyalogatom a sebeimet,mert valami hideg nőre köphettem,s megfájdult a torkom.A garázsban is tiszteltemet kéne tenni mert ott áll minden technika szétszedve,bár összeakni úgysem tudom A tudásom pedig továbbra is szinte a nullával egyenlő,csak figyelek. De ha arról van szó,hogy téged kell fuvarozni,főleg ide bármikor kapható vagyok,mégpedig olyan időpontban ami az új lakhelyeden szinte ismeretlen,bár onnan a bűnös nyugatról származik NON_STOP
...vagy ha a "szakmühelyben" rosszul csinaljak meg. Ahelyett hogy kicsereltek volna az elgörbült szelepet ,valoszinüleg "kiegyengettek" , vagy nem csinaltak vele semmit. Igy nem feküdt fel redesen az üleken egyböl a teljes tanyer felülete , hanem mindig az egyik resze elöbb "ütközött" es aztan az ott jol elfaradt... A hengerfej felujitok kepesek ilyen aprosgokra...
Engem érdekel a kipurendszer!Felhívnálak ha lehet!
üdv.Krisz