Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Pörge!
Engem érdekel a kipurendszer!Felhívnálak ha lehet!
üdv.Krisz
Arad fellé még nem voltam azon also uton mehetünk együt is majd alszok szegeden egy éjszakát
Szia pörge ugy gondoltam kéne aludni valahol a határ mellet hogy nekeljen háromkor indulnom..
Szia 2xi!
Norbi Te melyik javasolt utat választod és mikor tervezel majd indulni
Szárhegyre ?
Üdv: Pörge
Szia Rosejblee!

Kompletten 100 pénz az egész rendszer.
Csak nem Téged érdekel?
Amúgy köszönöm a somotokarpit.hu ajánlatodat elkészült az ülésem feltettem a képeit a GSX 1400 klub oldalra.
Nekem tetszik

Most már nekem is van csinos kapcsolóm,köszi a munka mániásnak,aki nem sajnálja azt a kevés szabad idejét
Mindig minden hirdetésnél a lényeg marad le Tehát, hogy-é HUF?
Sziasztok Mindenkinek!
Gyerekek ha valakit érdekel GSX 1400 hez egy komplett gyári négy a kettőbe rendszer eladó. Leömlők,közösítő és természetesen kettő gyári dob átalakítatlan.szép állapotban a dobok keveset futottak mert egy pár Akra üvöltött helyettük.
Ha valakit érdekel csevegjünk.
A te orvosaid mi vagyunk,a kombináltfogó kikészítve
gondolod megadom az orvosom számát
Egy bolond százat csinál
Úgyhogy még vannak javító emberek is,nem csak cserélők.És azok bizony nem spórolnak a pénztárcáddal,képesek az ilyen "nagyjavításokra"
Szerintem jó lett!
Nem sikerült trapézos,csak kockás!
Ha valakit érdekel van egy hátso kipufogo full savállo szépen duruzolos mély hangal 30000ft ért..
Szia István gyári összeszerelésü motor volt én szettem szét elöször de azért kiváncsi lennék hogy egyengetsz ki egy szelepet ha már elgörbült az már kuka...
Bár nem is induló képes
Akkor pont megfelelő állapotban van Itt várom éberen az értesítést
Mennyire van szetszedve a gep? Jo lenne ha a tank nem lenne rajta, föleg fulratöltve!:) A mobiltelomra atküldhetned a lakcimed, hogy tudjam hova kell antraxos levelt küldözgetni. Ha összejön (nem tudom igerni) akkor feldobnam a cuccot a motorodra... Erröl egyekszem idöben tajekoztatni...
Valószínűleg itthon nyalogatom a sebeimet,mert valami hideg nőre köphettem,s megfájdult a torkom.A garázsban is tiszteltemet kéne tenni mert ott áll minden technika szétszedve,bár összeakni úgysem tudom A tudásom pedig továbbra is szinte a nullával egyenlő,csak figyelek. De ha arról van szó,hogy téged kell fuvarozni,főleg ide bármikor kapható vagyok,mégpedig olyan időpontban ami az új lakhelyeden szinte ismeretlen,bár onnan a bűnös nyugatról származik NON_STOP
Hetvegen merre jarsz?
Amugy olvasom mar szinte mindent tudsz?
Biztos nem kalapálásról van szó,mert van ott a másik szelep felületén is baj.De tökmindegy mert nem GSX hanem egy bedőlt olasz csőszkunyhó
...vagy ha a "szakmühelyben" rosszul csinaljak meg. Ahelyett hogy kicsereltek volna az elgörbült szelepet ,valoszinüleg "kiegyengettek" , vagy nem csinaltak vele semmit. Igy nem feküdt fel redesen az üleken egyböl a teljes tanyer felülete , hanem mindig az egyik resze elöbb "ütközött" es aztan az ott jol elfaradt... A hengerfej felujitok kepesek ilyen aprosgokra...
Inkább szét hajtotta nem normális az ilyen ember de azzal büszkélkedett igy is ment neki 220 at..