Még akkor volt a 16-ban a V2 motoros bolt,ott rendeltem asszem 8000 ft-ért.Most az egyk volt eladónak van boltja a váci út 39 ben ott próbáld meg.Azon kívül louis ban van,csak ott picit drágább.Szentendrei út bázis motor.
Fogyasztás:Mindig annyit eszik amennyit öntessz bele.De a 8.5-hez már erősen rángatni kell,az 5.5-nél pedig már eldőlsz.Jellemzően 6-7 litert fogyaszt.
Melegítés:Nem tök mindegy,hogy 5 liter olajat melegítessz fel,vagy 2 liter vizet,és 3 liter olajat,a saját motorodért teszed.
Első kerék:Egy jófajta budapesti kátyúnál lehet akár erősített uralod is minden elvérzik.Inkább igyekezz elkerülni.
Olaj hő fok mérő:Szerintem mindnnyian a csicsáért vásároltuk meg.
Hello Lali vagyok.
Szeretném kikérdezni a tapasztalaitokat a Gsx 1400 asról.
1.fogyasztás?azt hallodtam város/országút 8/5.5 ez igaz lenne?
jó tudom hogy nagy köbcenti meg hát azért valamivel menni kell de városba még akkor is ha pötyögsz?
valakinek estleg volt vele valami gondja baja elsősorban motorikusan?
a boncteremben olvastam hogy az első keréknek gyenge anyaga van és hogy vigyázni kell a kátyukra én se szeretnék belemenni egy ilyenbe még ha birná is a kerék de mindig mindent nem lehet kikerülni.?
valamint yoshimura dobbal jól szól a gép? és általában meddig szoktátok melegíteni mert elég sok olaj van benne de gondolom én hogy egy olyan 3-4 perc elég neki?
ja még annyi hogy olajhőfokmérő órát hol lehet hozzá kapni meg érdemes vagy csak nektek már akinek van rajta csak dísznek vette?
köszii a válszokat hello
Volna egy par elsöfektarcsam a GSX1400-re. Hasznaltak, kb 20 ekm-t futottak. A vastagsaguk 4.75-4.8 között van. Nem szegecseles hibasak, es nem hullamosak.
Megtörténtek a 24.000-es tennivalók, teljes nagytakarítás. Felkerült egy fokozatkijelző(Gipro) konzollal(By István), egy szivargyújtó aljzat az ülés alá és az olajhűtőre védőrács. Mostmár jöhetne a tavasz
De lehet lesz meg maskor is...
Melegítés:Nem tök mindegy,hogy 5 liter olajat melegítessz fel,vagy 2 liter vizet,és 3 liter olajat,a saját motorodért teszed.
Első kerék:Egy jófajta budapesti kátyúnál lehet akár erősített uralod is minden elvérzik.Inkább igyekezz elkerülni.
Olaj hő fok mérő:Szerintem mindnnyian a csicsáért vásároltuk meg.
www.gsx1400.hu oldalon mindent megtudsz rola, ha tenyleg kivancsi vagy a valaszokra!
Szeretném kikérdezni a tapasztalaitokat a Gsx 1400 asról.
1.fogyasztás?azt hallodtam város/országút 8/5.5 ez igaz lenne?
jó tudom hogy nagy köbcenti meg hát azért valamivel menni kell de városba még akkor is ha pötyögsz?
valakinek estleg volt vele valami gondja baja elsősorban motorikusan?
a boncteremben olvastam hogy az első keréknek gyenge anyaga van és hogy vigyázni kell a kátyukra én se szeretnék belemenni egy ilyenbe még ha birná is a kerék de mindig mindent nem lehet kikerülni.?
valamint yoshimura dobbal jól szól a gép? és általában meddig szoktátok melegíteni mert elég sok olaj van benne de gondolom én hogy egy olyan 3-4 perc elég neki?
ja még annyi hogy olajhőfokmérő órát hol lehet hozzá kapni meg érdemes vagy csak nektek már akinek van rajta csak dísznek vette?
köszii a válszokat hello
Nem en szereltem be, varnod kell a sorodra. Amugy össze van rakva cuccod, ha ismersz valakit aki be tudna szerelni mondjuk, akkor...
Most komolyan erdekel?
Kromcsöcsök azota sincsenek...
Természetesen!
Volna egy par elsöfektarcsam a GSX1400-re. Hasznaltak, kb 20 ekm-t futottak. A vastagsaguk 4.75-4.8 között van. Nem szegecseles hibasak, es nem hullamosak.
Üdv
Istvan