Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húúúúúúúúú köszönöm
Bocsássatok meg, én kérek elnézést ...........
Tegyél szóközt a írásjelek után. Valahogy így:

"Szégyellem is magam, azért nem szólalok meg. Azóta itt zokogok magamba roskadva, te is inkább külföldre távoztál, hogy nehogy vigasztalni kelljen." stb...

Szégyellem is magam,azért nem szólalok meg.Azóta itt zokogok magamba roskadva,te is inkább külföldre távoztál,hogy nehogy vigasztalni kelljen.Valami magyar szakos tanár ha ellenőrizné a beírásaimat,nagyon megköszönném.Nehogy valami tökéletesen írni tudó bele tudjon kötni.Olvasva az ő írását van is rá oka
Azert en a helyedben nagyon -nagyon szegyelnem magam. Meg ha ha jobbrol erolkodnek akkor is. Biztos sietos dolga lehetett szerencsetlennek. De lehet csak nem volt annyi le a tankjaban hogy balrol kikeruljon. Ezert inkabb ongyilkossagot kovetett volna el a patkannal. De kozten meggondolta magat, mert az elet szep!
Miért kell minden fórumban lennie egy kötöszködős, mindenkinek ugatok faszkalapnak?
De legalább te tökéletes vagy,és ezen a borús csúnya őszi estén már ez is valami.
rossebbliii,

inkább tanulj meg helyesen írni, na meg motorozni! A Citadellás találkozó után pont mögötted jöttem a barátommal és te a "menő" annyira néztél a visszapillantó tükreidbe, tehát SEMENNYIRE, hogy egy piros-fekete cbr Hondást (vagy mi volt az a szerencsétlen?) majd' feltoltál a járdára. Jobbról bőven elfért volna, el is indult (mondjuk én balról szoktam kerülni és látom, ha nem figyel!, mint te, a tükröt nem használja rendeltetésének megfelelően!?), na erre te meg szépen elkezdtél csorogni jobbra és zárni neki jobbról, majdnem eldobta, beszorítottad majdnem a padka és közéd, de ő az utolsó pillanatban befékezett szerencséjére, de gondolom ezt te észre sem vetted!? Utánad/utánatok jöttünk mi és csak csodálkoztunk, hogy mit művelsz, meg persze mögöttünk a zsaruk is szörnyülködhettek rajtad az autójukban. Aztán a Hondás megkerült téged balról, még össze is néztem vele és megvitattuk kézjelekkel, hogy mennyire nem figyelsz, mellesleg én le is rúgtam volna azt a pufla nagy testedet a GSXről,ha ezt velem csinálod meg, csak a motort sajnáltam volna! Mit csináltál volna,ha a nagy tömeg kellős közepén gurulunk lefele? Eldobálja mindenki a motorját mert te úgy mész mint az ökörhugyozás; össze-vissza?! Különben utólag esett csak le, hogy te voltál az, ebben 100% ig biztos vagyok! Nem lehet eltéveszteni a piros-fekete motorodat, a pizzafutár dobozoddal! Jó ocsmány az a josimura szar amit felraktál, nem supersport motor a GSX és ezért nem illik hozzá a felpolírozott felni sem!
Ígérd meg, gyakorolsz sokat, sokat és kérlek ne veszélyeztess minket és ne hozz szégyenbe minket motorosokat a zsaruk előtt! Köszi!

Holgi

U.i.: Nem tartok igényt a válaszodra, mert erre nincs magyarázat!
06 70 2 849 429 vagyis a 06 70 a viz gaz
Megnézném a dobozokat, csak küldj valami elérhetőséget.
ati4x4@yahoo.com vagy itt
Mert a volt csajomak vettem,egy Gs 500-at és arra vettem három ilyen dodozt tartóval,de mivel 40 literesek igy arra a csepp motorra felső doboznak nagy lessz ez.Kinéztem a bótba egy jóval kissebbet,az áráért ez eladó.Egyébként ekte Givi másolat nálam megtudod nézni élőben,és az elődeit is,mert a Gsx-en nekem Givi szett van.Csak hát az 180 ezer körül lehet jóárasítva.
" mert eggyel többet vettem mint kellett volna "
Ezt, hogy tudtad így kiszámolni? És ezek milyen dobozok?
06 30 961 0855 Nézd meg ha tetszik keress meg és egy dobozt vegyél tőlem légyszi,mert eggyel többet vettem mint kellett volna
HAli!

Givit tudok adni listaár alatt, dobozt, plexit tartóvasat, platnit is, ha érdekel keress meg, adatlapomon ott a mail.
Este írok 1m telefon számot most nem találom.komplett givi másolat a doboz is,71 pénz felszerelve.
Ma elindult a papír munka...most már nem rajtam múlik.
Most plexi és doboz szetten agyalok. Givi vagy Kappa, de úgy nézem mindegy, mert mind a kettő marha drága.
Szívesen fogadok ezekre ötleteket, nem ragaszkodom a nagy márkákhoz, de elhagyni sem szeretném.
Na mik a hírek azzal a motor vásárlással kapcsolatban?
u.a. gondoltunk.
Köszi, hívom a srácot.
Akkor cselekedj várja a hívásod.
Nem a 350km (10.000.-)a gond, mert kétszer tuti le kell mennem a papírok miatt. Csak ha tényleg 6000km van benne és a tulaj szerint karc mentes, sokat nincs is mit nézni. Azt a tízest inkább egy bemutatkozó talira költeném.
Hívd fel ezt a Jani fiút azt mondta szívesen megnézi a motort,de igazán szerintem nincs nagyon mit nézegetni rajta.6e km-nél még gyári gumiknak kéne fent lenni,és kopás nyomnak véletlenül sem szabad látszódnia sehol a motoron.
Balogh János 0620 395 6019
Van egy gsx-es fiú Veszprémben,megkérdem hogy vállalja e.De az igazi az lenne ha te néznéd meg nem egy nagy távolság.
Így viszont a kék jobb vételnek tűnik. Csaj az utas és nem is a közelségével lenne a gond, hanem gondolom állandóan kocognának a sisakok. Ráadásul hússzal kevesebb is van benne.
Nem lakik valaki Tapolca környékén, hogy ránézne?
A 6000km magánszemélytől az nem kereskedőtől 26000.A piros a szememnek jobban tetszik,de a kék fiatalabb és nem igen több.De választani a sok közül neked kell.Nagyon nem tuds melklé nyúlni.