Ráadásul modellt :) Vegyen eredetiket, és zsírozza le, majd sokat fognak érni mire ráülhetnek... ;) De hogy ne csak a hülyeséget írjam, GSX-R600: http://bolthely.hu/netmodell/i...
Isten bizony kerestem, de nem találom a kérdést... Hol van pontosan?
Egyébként a hasznaltauto.hu oldalon kb. 18 GSX1400 van, GSR600-at nem néztem, de tuti talál azt is.
Sziasztok Egynégyesek!
A klub lapon Motoros Atya kéri a tisztelt tagokat , hogy legyünk segítségére a fiai kérését teljesítendő: egy darab GSX 1400 és egy darab GSR 600 modellt szeretne beszerezni szülinapjukra.
Aki tud valamit informálisan jelezze légyszíves.
Üdv: Pörge
Hja egszer jartam nala ezzel a motorral is...de biztos jobb is lehett volna ha elötte szol hogy egy szinkron is jo lenne elötte, mielött beallitatod a Power Commandert. Ez örök tüske marad. Azota vettem szinkrontesztert. Összehangoltam, egy kicsit atturtam a terkepet, sajat erzesre.Most szerintem jobban megy es 6 föle nem nagyon megy a eröleves.
A hütöracsokbol az 1400 hez kifogytam. De most ismet közel kerültem a tüzhöz lehet gyartatok megint egy adagot kevtelesböl. De ki kene talalni egy ujabb mintat... hogy egyedi legyen.
De annyit tervezek mostanaban , es ulk a gep elöt hogy hobbyban mar nem akarok tervezgetni...
Nemnem, en vagyok az, leveleztunk igen. Azota is vagyom egy igazan szep hutovedore, de sehol nem talalok... :-(
valoban, en is kinottem. De visszatekintve semmikeppen nem szabad kihagyni ezt az allomast. Kisebbel kell megtanulni, aztan ha az keves, akkor johet a nagyobb.
Tudom nem velem akarsz ismerkedni!
De levelezhettem veled meg a 650-es hütöracsos "projektben"? Vagy csak tul sok veletelen egybeeses?
Azert latszik sokan kinövik a 600-as kategoriat.
Olvasgattam a masik forumon a hogy magelomania van motor területen, hogy 1000 ccm alatt meg nem is fogadjuk el igazi motornak a motort...
En elfogult vagyok az 1400-es 200 ekm- re vettem. 20 evig nem akarok "komolyan" hozzanyulni....ezt egy kiskatagorias geppel nem tudom hogy be lehetne vallalni?!
Figyi.. Az én Banditámat (650S K7) a kolléganőm vette meg. Tudom, hogy átlátszó szar dumának hangzik, de én addig nem adtam oda neki, ameddig nem láttam motorozni. Akkor meggyőzött, de csak akkor amikor láttam hogy megy. És tudod miért adtam oda neki mégis? Mert megfontoltan, és mégis magabiztosan láttam menni. És nem autópályán, meg szuper aszfalton. Hanem itt a házunk közelébe, a jó kis kanyargós, fekvőrendőrös Zuglói utcákon. Aztán tett pár olyan mozdulatot, amiből láttam hogy nem lesz gond. Pl olyan kis íven megfordult gyökkettővel, 360 fokban, hogy csak néztem, a lábai végig fent voltak a lábtartón, még egyensúlyozni sem vette le! Gyorsan motorozni bárki tud. Egy erőgéppel ezerrel menni bárki tud. De hosszú hosszú évekig csak az élvezheti a motorozást, aki ésszel megy, és olyan géppel, ami NEKI fekszik. A tudásához, erejéhez, vérmérsékletéhez...
Nézz körül, hány olyan gyorsasági motort látsz, amelyik több mint 10 éves? Mit gondolsz miért? Mert egy-két évesen a gazdi összecsukja. Jobb esetben nem mer többé motorra ülni. Rosszabb esetben nem tud.
Na, ez az érem másik oldala.
De nem elriasztani akarlak, nem is tudnálak ahogy látom ;)
Motorozni az egyik legjobb dolog a világon, vágj csak bele, nem fogod megbánni!
Nem fölösleges. Szerintem. Mégpedig azért, mert addig megtanulsz igazán jól motorozni (persze ha sokat gyakorolsz majd a jogsi után) mert a tanfolyam az csak arra jó, hogy az elméletet megtanuld, és ne ess le a motorról álltó helyében
Aztán amikor 21-22 éves leszel, akkor már fogsz tudni annyira, hogy egy nagyobbacska vadállatot vehetsz. Tudom, most sokan le fognak oltani, de én akkor is azt mondom, inkább motorozz lassan, gyenge motorral sokáig, mint egy vadállattal egyből a nylonzsákba....
Amikor vadállatra vágysz, benézel ide a fórumra, és tuti találsz valakit aki mögé felülhetsz egy körre az igazi szörnyetegen. Elsőnek mindjárt itt vagyok én...
Egyébként a hasznaltauto.hu oldalon kb. 18 GSX1400 van, GSR600-at nem néztem, de tuti talál azt is.
A klub lapon Motoros Atya kéri a tisztelt tagokat , hogy legyünk segítségére a fiai kérését teljesítendő: egy darab GSX 1400 és egy darab GSR 600 modellt szeretne beszerezni szülinapjukra.
Aki tud valamit informálisan jelezze légyszíves.
Üdv: Pörge
A hütöracsokbol az 1400 hez kifogytam. De most ismet közel kerültem a tüzhöz lehet gyartatok megint egy adagot kevtelesböl. De ki kene talalni egy ujabb mintat... hogy egyedi legyen.
De annyit tervezek mostanaban , es ulk a gep elöt hogy hobbyban mar nem akarok tervezgetni...
valoban, en is kinottem. De visszatekintve semmikeppen nem szabad kihagyni ezt az allomast. Kisebbel kell megtanulni, aztan ha az keves, akkor johet a nagyobb.
De levelezhettem veled meg a 650-es hütöracsos "projektben"? Vagy csak tul sok veletelen egybeeses?
Azert latszik sokan kinövik a 600-as kategoriat.
Olvasgattam a masik forumon a hogy magelomania van motor területen, hogy 1000 ccm alatt meg nem is fogadjuk el igazi motornak a motort...
En elfogult vagyok az 1400-es 200 ekm- re vettem. 20 evig nem akarok "komolyan" hozzanyulni....ezt egy kiskatagorias geppel nem tudom hogy be lehetne vallalni?!
Elég jól látod a dolgot ha valamit kigondolok nagyon nehezen lehet eltántorítani tőle
A Te adatlapod se túl részletes
Nézz körül, hány olyan gyorsasági motort látsz, amelyik több mint 10 éves? Mit gondolsz miért? Mert egy-két évesen a gazdi összecsukja. Jobb esetben nem mer többé motorra ülni. Rosszabb esetben nem tud.
Na, ez az érem másik oldala.
De nem elriasztani akarlak, nem is tudnálak ahogy látom ;)
Motorozni az egyik legjobb dolog a világon, vágj csak bele, nem fogod megbánni!
Aztán amikor 21-22 éves leszel, akkor már fogsz tudni annyira, hogy egy nagyobbacska vadállatot vehetsz. Tudom, most sokan le fognak oltani, de én akkor is azt mondom, inkább motorozz lassan, gyenge motorral sokáig, mint egy vadállattal egyből a nylonzsákba....