A GS 500 bicikli a GSX-hez képest, mind méretben, mind teljesítményben. Még a kis Banditám (600) volt, mikor mentem egy GS 500-al. Kicsit olyan fíling volt (méretben), mintha régi Simsonomra ültem volna vissza. Erőben azért jóval több.
A Fullgasban nem tudod megnézni? Vagy nincs?
Az enyém is megnézheted, ha eljössz Paksra. Az idén én is csak nézegettem sajnos.
Hát javarészt sehogy. A konzol már megvan, de a gipro-t még nem vettem meg bele. Istvánnál megrendeltem a láncolajzót. Mostanában szétkapom egy kicsit letakarítom.
Hát 184 cm-hez már kiváló motor.Az erőn a Gs után meg behalelsz,én is majdnem mikor visszaültem Vissza ülni olyan mintha hátrafelé mennél.Itt még 160 180 fölöt is igazi tolóerő van,lenne az szerintem 200 fölött is de akkor már erősen eszedbe jut hogy egy olyan motoron ülsz,amihez derékszögű testtartást terveztek
Gondolkozok rajta. A GS500 is szép, kiváló konstrukció, csak 184cm magasságomhoz lehetne nagyobb is, és sokszor hiányolom az erőt, pl amikor 90nél előzni kéne. Teljesítményén kívül is tetszik (pl kinézetre) a GSX1400, ami sokban hasonlít a GS500ra. (Alak,logikus elrendezés).
A GSX1400 megnézés projekt lassan halad, egyelőre nem ismerek senkit, aki szeretné mutogatni.
Filmen, meg fórumokban sokat olvastam róla, de csak jó lenne megnézni, mielőtt tovább gondozok.
Köszi, mikor lenne alkalmas, és a 16ban melyik részen? Arra nem vagyok ismerős, de biztos odatalálnék. Nekem az ilyen idő is jó, mint ma, hogy 10 fok felett van , nincs orkán és eső.
Csatoltam 1 képet rólam.
Sziasztok,
Egy kérdésem/kérésem lenne.
Lakik valaki a Bp. XI. ker környékén? GS 500asom van és megnéznék valamikor igaziból is egy GSX 1400at, mert közelről még nem láttam. Eléggé tetszik. Ha valaki lenne olyan kedves és ezt lehetővé tenné, örülnék neki. Emailem:
hegyitavak@yahoo.com.
Ernő
Szia! Beszéltem az Istvánnal. Veszek tőle a kormánytartóra való tokot mint ami Ibituba motorján van, a fokozatkijelzőnek. Az Ago-tól veszek bele Gipro-t. Aztán ha kimegyek hozzá a tartóért megbeszéljük a láncolajzót. Azt is szeretnék.
A Fullgasban nem tudod megnézni? Vagy nincs?
Az enyém is megnézheted, ha eljössz Paksra. Az idén én is csak nézegettem sajnos.
A GSX1400 megnézés projekt lassan halad, egyelőre nem ismerek senkit, aki szeretné mutogatni.
Filmen, meg fórumokban sokat olvastam róla, de csak jó lenne megnézni, mielőtt tovább gondozok.
Csatoltam 1 képet rólam.
Egy kérdésem/kérésem lenne.
Lakik valaki a Bp. XI. ker környékén? GS 500asom van és megnéznék valamikor igaziból is egy GSX 1400at, mert közelről még nem láttam. Eléggé tetszik. Ha valaki lenne olyan kedves és ezt lehetővé tenné, örülnék neki. Emailem:
hegyitavak@yahoo.com.
Ernő
McCoi lesz az (MicroControlled ChainOIler).
http://www.mccoi.de