Szia Kriszti!
Én se csodálkozok már semmin.De ne hagyd magad a biztosítóval szemben se.Ha kell balhézni kell velük.A juszt témát pedig gondold meg,kérdezd meg a többiek véleményét is.
Kitartás!
Bonobo
Vasárnapra le tudnátok szedni a Laca motorjáról a kiput?Lenne rá 1 tutti vevő,és már vasárnap jönne érte!Ha nem,hoznak magukkal szerszámot,és megoldják ők.
Holnap még hívlak titeket.
Szia Bonobo!
Én lassan már semmin nem fogok fennakadni.Nagyon nehéz már az egész ügy,pedig még hol a vége?De alig várom ,hogy a papír a kezemben legyen.Igaz az még jó pár hét.A motoros rendőrök oktattak ki,hogy ezt ki lehettett volna védeni.(ezeknek azt kívánnám,hogy kerüljenek hasonló szituációba)
Az életbiztosítás sem fizet addig amíg nincs a kezemben egy olyan papír,hogy volt-e véralkohol vízsgálat,vagy sem.Ezt tegyétek zsebre.
Szia Acapulco!
Semmi akadálya,hogy összefussunk! Sőt gurulhatnánk is egy kanyart!Most úgyis jobban ráérek,mivel
az éves szabadságomat töltöm............ kb.2 hónapig!
Szia Kriszti!
Szasztok Srácok!
Döbbenet amit most olvasok .Ezek után már lassan nem merek közlekedni csak lépésben!És még akkor sem biztos....Nem tudjátok véletelenül,hogy a Juszt Lacinak megy még a műsora?A TV ügyvéde?Szerintem az ügy lezárása után megéri egy kört futni nála.A gsr klán szereplésével hátha fellehetne hívni az emberek figyelmét a sok ilyen esetre!
Kriszti ne add fel!
Nem tudom,engem egy hosszú hajú fószer próbált oktatni. Nekem az ilyen stílus nem jön be. Máshol is kapni cuccokat. Ennél nagyobbat,már csak a Bp-i Full-Gas-ban csalódtam,amikor venni akartam GSR-t. Szombati nap,bementem,ráértem. 45 perce voltam bennt ,mire odajött a gyerek,hogy segíthet-e.Hm. A szerelőjük szerint meg szivárgott a fél éves robogóm telójából az olaj. Csak az zsíros teló volt.
Nemértek hozzá,csak azt az árat mondtam,amit a recéék is reálisnak gondoltak!