Méghogy a Laci volt rutintalan?
Talán elsőbbséget kellett volna adnia a nőnek!
De legalábbis a kiszámíthatatlanságával nem veszélyeztetni! (hirtelen fékezés, irányváltoztatás)
Mostanában az egyértelmű szituációk mind ellenkezőleg nyerne"igazságot".
Az én esetem, BlackNeté ....stb. Áááááááááááááááá...............
Kriszti, sajnos úgy néz ki van egy kis gebasz, és nem tudom átvenni a kipuffot, úgyhogy dobjátok fel eladásra a fórumra. Majd elmesélem mi van, de nem telefonban. Remélem nem utálsz nagyon.
Ülj rá vissza!
Nekem is volt tegnap majdnem egy perkóm,de odanéztem ahova kellett és így nem mentem bele a szemből érkezőbe!Magyarán mondva nem blokkoltam le a szituban.
Pedig nem is állatkodtam
Kösz az együttérzést !
Még nem volt erőm gondolkodni az újjáépítés költségein , a motorkámat sem bírtam megnézni a garázsba , csak a baleset után vetettem rá egy-két pillantást.
A viccet jól bííírom :)))
Sokat kondolkodtam hogy mi lehetett de úgy érzem birkóztam a végsőkig vele, mindig az van a fejembe hogy hamar adtam fel és nem tettem meg mindent hogy ne essek el . Mind1 szerintem jó kis lecke volt a beöltözést tekintve. Ja és egy cseppet sem gondolkodtam azon hogy eladjam , már várom hogy felépüljünk és gooo :)
Üdv Nabo
Úh haver,nagyon sajnálom! Kívánom,hogy hamar összefoltozzanak,és a motort is! A farokidom a leghúzósabb,50 valahány ezer. Szerintem szerezz valami havertól betétlapot,ha nincs casco.Üdv.
Az autópályán van útfelmarás? Ott szabad csak 130 km/h -val menni, nem?
Én mindig beöltözöm és nem érdekel, ha folyik rólam a víz és büdös leszek....
De legalább annyit megtettem, hogy felvettem a ruhát!
Sziasztok
Rossz hír ,rontom a statisztikát.
A minap eldobtam a gsr-emet , 130km/h , tök egyenes út , útfelmarás , motor eleje beráz , és mint1 40m csúszás után tértem magamhoz. Nem lett komolyabb bajom csak a bőröm hiányzik itt ott. A bering kabátom leégett rólam . A kesztű pedig megúszta a zsebembe, ugyanez nem mondható el a kézfejemről ahol ín-ig lejött a bőr ( tanulság hogy akármilyen meleg van tessék beöltözni ).
Szerencsémre a motor is csak csúszott és nem pörgött így pár elemcserével olajdeklivel stb megúszom.
Balesetmentes közlekedést !
Üdv Nabo
Gino, valami büdös az ügyben engem nagyon erőszakosan állítottak le, ma a főnököm fingatott meg.
Méghogy a Laci volt rutintalan?
Talán elsőbbséget kellett volna adnia a nőnek!
De legalábbis a kiszámíthatatlanságával nem veszélyeztetni! (hirtelen fékezés, irányváltoztatás)
Mostanában az egyértelmű szituációk mind ellenkezőleg nyerne"igazságot".
Az én esetem, BlackNeté ....stb. Áááááááááááááááá...............
Kriszti, sajnos úgy néz ki van egy kis gebasz, és nem tudom átvenni a kipuffot, úgyhogy dobjátok fel eladásra a fórumra. Majd elmesélem mi van, de nem telefonban. Remélem nem utálsz nagyon.
Nekem is volt tegnap majdnem egy perkóm,de odanéztem ahova kellett és így nem mentem bele a szemből érkezőbe!Magyarán mondva nem blokkoltam le a szituban.
Pedig nem is állatkodtam
Azért 130-nál gyorsan történnek az események, sokmindenre nincs időd.
Még nem volt erőm gondolkodni az újjáépítés költségein , a motorkámat sem bírtam megnézni a garázsba , csak a baleset után vetettem rá egy-két pillantást.
A viccet jól bííírom :)))
Sokat kondolkodtam hogy mi lehetett de úgy érzem birkóztam a végsőkig vele, mindig az van a fejembe hogy hamar adtam fel és nem tettem meg mindent hogy ne essek el . Mind1 szerintem jó kis lecke volt a beöltözést tekintve. Ja és egy cseppet sem gondolkodtam azon hogy eladjam , már várom hogy felépüljünk és gooo :)
Üdv Nabo
Kriszti,Mármint a nő részéről,UGYE?
Kinek a rutintalansága?
Nemáááá! Ez vicc!Méghogy rutintalan vezetés,vagy a NŐRE gondoltak?
Ez mit jelent?
az igazságügyi szerint a baleset rutintalan vezetés miatt történt.
Csak Lehet nabo-nak nem esik jól most a fekete humor...
Az autópályán van útfelmarás? Ott szabad csak 130 km/h -val menni, nem?
Én mindig beöltözöm és nem érdekel, ha folyik rólam a víz és büdös leszek....
De legalább annyit megtettem, hogy felvettem a ruhát!
Jobbulást neked nabo és a kutyulidnak is!
Hát ez nagyon nem jó hír, őszintén sajnálom ahogy jártál. Jobbulást Neked is és a vasnak is.
Rossz hír ,rontom a statisztikát.
A minap eldobtam a gsr-emet , 130km/h , tök egyenes út , útfelmarás , motor eleje beráz , és mint1 40m csúszás után tértem magamhoz. Nem lett komolyabb bajom csak a bőröm hiányzik itt ott. A bering kabátom leégett rólam . A kesztű pedig megúszta a zsebembe, ugyanez nem mondható el a kézfejemről ahol ín-ig lejött a bőr ( tanulság hogy akármilyen meleg van tessék beöltözni ).
Szerencsémre a motor is csak csúszott és nem pörgött így pár elemcserével olajdeklivel stb megúszom.
Balesetmentes közlekedést !
Üdv Nabo
Na végre 1 környékbeli motoros és nem is gsrfan.......
Gyere csinálok helyet a száműzöttek közt