A lapon forduláshoz szeretnék egy sztorit mesélni. Nem olyan régen kint voltunk a kakucsringen. A pálya rövid, kanyargós, inkább supermoto-soknak meg gokartosoknak való. Tudtam hogy a supermotosok levernek, de felmentem egy kicsit döntögetni, hagy fogyjon a majrécsík. (akkor még volt, 1 hónapos volt a motor).
Volt ott egy srác TZ-vel. Na mondom legalább lesz kit leelőznöm, nem leszek a legrosszabb. Viszont amikor felmentünk a pályára, leesett a vigyor az arcomról. A TZ-s srác mindenkit lealázott, nemhogy engem, hanem az összes szupermotort is. Akkorákat döntött hgy csak lestem. A kanyarsebessége neki volt a legnagyobb így. Úgyhogy nem csak azt kell nézni hogy milyen motorod van, sokminden befolyásoló tényező. Maga a kanyar hossza is az egyik legfontosabb. De a legfontosabb szerintem a technikai tudás...
Majd ha "nagy" leszek Lányos dumával jövök: alacsony vagyok, a nagyobb gépekről nem ér le a lábam... Lehet, hoyg álom marad, vagy csináltatk egy nagy protektoros patacipőt
Egyelőre jó ez a gép, ami van
Menni? Talán később, jövőre... egyszer...
Kawa kupa is lesz, aztán vannak barátaim, és szurkolok Imádom a versenyeket
Tavaly volt egy hirtelen összehozott 1000 ccm-es verseny, bámilyen géppel lehetett menni, a pályanap lezárásaképpen. Uuuh, azt a hangot...
Bár inkább kihagyom..
Volt ott egy srác TZ-vel. Na mondom legalább lesz kit leelőznöm, nem leszek a legrosszabb. Viszont amikor felmentünk a pályára, leesett a vigyor az arcomról. A TZ-s srác mindenkit lealázott, nemhogy engem, hanem az összes szupermotort is. Akkorákat döntött hgy csak lestem. A kanyarsebessége neki volt a legnagyobb így. Úgyhogy nem csak azt kell nézni hogy milyen motorod van, sokminden befolyásoló tényező. Maga a kanyar hossza is az egyik legfontosabb. De a legfontosabb szerintem a technikai tudás...
én azt hittem h r6r alacsonyabb.
Ha valaki esetleg gyertyacsere előtt áll, van 4db NGK Iridium IX-em, GSR600-GSX-R 600ba is jó. 15ezerért odaadom.
mail: tuzharcos kukac freemail.hu
Egyelőre jó ez a gép, ami van
láttam az adatlapodon...
Kawa kupa is lesz, aztán vannak barátaim, és szurkolok Imádom a versenyeket
Tavaly volt egy hirtelen összehozott 1000 ccm-es verseny, bámilyen géppel lehetett menni, a pályanap lezárásaképpen. Uuuh, azt a hangot...
akkor majd összehozunk vmi csapatást!
akkor hétvégén támadáááás!
vagy péntek ring!