asszem palik nyilatkozott idén, hogy a Dorna-val folynak a tárgyalások, nem?
jah, keskeny és a bukóterek, meg a kiszolgálólétesítmények is szarok. Más (több) kell a GP-hez, mint az F1-hez. Pedig milyen klassz lenne, mi?
Én inkább Docra voksolok Gumiültetvényeket akarok a plázák helyére, úgy is utáloook vásárolni Na, meg a Gp is jöhetne.... (bár biztonságosabb pálya is kellene hozzá)
Kicsit eltúlozzátok már itt a lapon kanyarodást meg hogy ki menjen fel a pályára meg ki nem.
Mindenkinek joga van oda és akkor felmenni ahova és amikor akar. Főleg ha megfizeti. Az hogy ezzel veszélyezteti a többieket pl a lassabb haladásával..Ez is benne van a pakliban, nem mindenki ugyanolyan motoros. Ütötték már ki versenyző ismerősöm alól ki a motort - másik versenyző volt. Nem csak a lassú motoros a veszélyes, a mindenáron hajtós is.
A csoportokat azért hozták létre hogy mindenki be tudja magát lőni valahova, de ingyenes napokon nincs csoport, ekkor keverednek a képességek, de aki ettől fél, ne menjen fel akkor a pályára.
A kanyarvételi sebességről meg annyit hogy a legfontosabb tényező nem a sportmotor vs GSR, hanem a kanyar mértéke. Ahol nem kell lapra dönteni a motort, ott mindkét motortípus ugyanolyan sebességgel kanyarodik..
kitettem magamért. most már mehetünk motorozni. Majd vhogy felszívom magam, hogy tudjalak követni.
Kawagirl: Gondolom meg nem hallottad!
YODA mesterre...!
GP-SR lesz a neve....
KAWAGIRL MIÉRT NEM MOTOROZUNK EGYÜTT SOHA?
jah, keskeny és a bukóterek, meg a kiszolgálólétesítmények is szarok. Más (több) kell a GP-hez, mint az F1-hez. Pedig milyen klassz lenne, mi?
Na jó, én meg le is mondok a vezérharcról, elszomorodtam hogy máris kaptam egy ellenszavazatot
Zema miert nem motoroztok Kawagirl-el egyutt sose?
Milyen okosat kell még mondanom? Az ég kék, a víz nedves, a motorok lapon kanyarodnak...
Már elkéstél. Hiába próbálkozol.
DocHoliday lett a vezér! Vele kell megküzdeni!
Mindenkinek joga van oda és akkor felmenni ahova és amikor akar. Főleg ha megfizeti. Az hogy ezzel veszélyezteti a többieket pl a lassabb haladásával..Ez is benne van a pakliban, nem mindenki ugyanolyan motoros. Ütötték már ki versenyző ismerősöm alól ki a motort - másik versenyző volt. Nem csak a lassú motoros a veszélyes, a mindenáron hajtós is.
A csoportokat azért hozták létre hogy mindenki be tudja magát lőni valahova, de ingyenes napokon nincs csoport, ekkor keverednek a képességek, de aki ettől fél, ne menjen fel akkor a pályára.
A kanyarvételi sebességről meg annyit hogy a legfontosabb tényező nem a sportmotor vs GSR, hanem a kanyar mértéke. Ahol nem kell lapra dönteni a motort, ott mindkét motortípus ugyanolyan sebességgel kanyarodik..
én elhiszem. Vannak nagyon "kemények" sportmotorral.