Én már nem futok, csak kocogok Nagy a különbség sebességben!
A Margitszigetre régebben jártam. Itt Pesten nem szeretek kocogni, de most nincs más választás. Még nem tudom hova menjek, lehet, hogy kimegyek a patakpartra.
100 kg felett? A fenébe? És csak most szólsz? Miért nem mondtad két hónapja? Na mindegy, én akkor egyre nőiesebb vagyok, és ha már sikerült lemennem 100 alá, akkor ott is maradok. Persze nem fogyókúrázom (nem vagyok én hülye! ), hanem sportolok, úgyhogy most el is megyek kocogni!
Fogok menni valszeg a július nevű hónapban pár elhanyagolt ismerős meglátogatása végett.. Köszönöm a meghívást! Szóval küld majd ki párszor hozzájuk az ÁNTSz nehogy valami szalmonellással várjanak bennünket!
Majd egyszer újra rékérdezek telefonon, hogy mennyi. Akkor kiderül, hogy mennyire korrektek. Bár én most nagy balhét csináltam, állítólag átírják a gépbe az összeget...
Ez következett volna a szavaimból? A mondanivaló arról szólt hogy ha már meglenne a Honda (kellemes) akkor tudnál jönni segíteni (hasznos). Kellemeset a hasznossal! Ha nem H betűs járművel közelítesz is jó ám!
Így már értem. Mivel én nem pesti szervizbe hordom így annyira nem érdekes a dolog.. de azt azért nem hiszem hogy csak kivétel lenne hogy majd 50%-kal többet kértek a megbeszélt árnál..
Az első válásnál semmink nem volt...másodiknál amit vettünk azt forintositva feleztük...de az ex hangoztta ő 5ször annyit keres, nem jár a fele nekem, csak a jog szerint!
Most egy 2 gyerekes anya költözött hozzá...no majd annak mondja, hogy mi jár neki a jog szerint!
A patak parton is szoktam régebben, de reggel korán 10 perc a sziget...végre ott lakom közel!