DocHoliday
Sajna én is zakkant vagyok csak elkaptak a rendőrök és 2évig nemkéne semmi rosszat csinálnom!
De mindegy azért okosan malyd kibirom a büntimet.
Azt hittem először hogy jófajta szegedi paprika van a kezedben!
Ahogy néztem a képeket viszont nem ugrik be továbbra sem a sárga-fekete ETZ!
Pedig szívesen emlékeznék rá!
Biztos mert tudja a választ!
Sajnos nyílt napokon is csak jogosítvány ellenében engednek felülni pedig a gének jónak tűnnek Szunyig!
Salakmotor nem piskóta!
ivecoslaca
Van benne valami de nem merném MÉG de nemsoká!
Szerencsém van mert rokonom Harley Davidson boltban szerelő (ő tényleg ezt tanulta)
és sok motorral vitt már de még GSR-rel még nem vittek remélem valaki azért elvisz malyd!
Fiúk, és Napsugár Most megyek, mert reggel fél 5kor kell kelnem, vár a munka. Jók legyetek, és vigyázzatok magatokra motorozás közben. Holnap jövök, hacsak nem ér munkahelyi baleset Sziasztok!
Nem hinném Laca! Sok mindenen mentem keresztül, amit itt nem részleteznék! Örülök, hogy nem elvált nő vagyok 1-2-3 gyermekkel! Akkor már lehet nem lennék az élők sorában! Engem mindegyik válás megviselt nagyon. Lefogytam -10 kg-ot!!!/tavaly/
Nincs az a férfi a világon, akinek én szülnék! Igaz tudom egy nő magának szül!
Én nem...inkább motorozom! Nem akarok 40 évesen anyuka lenni! Sem szerelmes!
Nagyon szívesen látunk itt!
Csak lassan az összes topic meg fog sértődni....nem elég, hogy mienk a világ LEGJOBB, LEGSZEBB motorja, még az összes csinos hölgy is a mi vendégünk!
Sajna én is zakkant vagyok csak elkaptak a rendőrök és 2évig nemkéne semmi rosszat csinálnom!
De mindegy azért okosan malyd kibirom a büntimet.
majdnem egykorúak vagyunk
Ahogy néztem a képeket viszont nem ugrik be továbbra sem a sárga-fekete ETZ!
Pedig szívesen emlékeznék rá!
Csak vonatkoztass el a sérülésemtől.......
El is hiszem, hogy nem bántad meg!
Bár én fogynék tíz kilót!
Köszönjük, hogy vagy (ill. most lettél) nekünk!
Álmodjál szépeket!
Sajnos nyílt napokon is csak jogosítvány ellenében engednek felülni pedig a gének jónak tűnnek Szunyig!
Salakmotor nem piskóta!
Van benne valami de nem merném MÉG de nemsoká!
Szerencsém van mert rokonom Harley Davidson boltban szerelő (ő tényleg ezt tanulta)
és sok motorral vitt már de még GSR-rel még nem vittek remélem valaki azért elvisz malyd!
És mégis, mekkora állat lett belőlem...
Nincs az a férfi a világon, akinek én szülnék! Igaz tudom egy nő magának szül!
Én nem...inkább motorozom! Nem akarok 40 évesen anyuka lenni! Sem szerelmes!
Miért nem mondod meg egyből, hogy ki akarod próbálni Doc mociját.....nem kell a kerülőút.....
Nagyon szívesen látunk itt!
Csak lassan az összes topic meg fog sértődni....nem elég, hogy mienk a világ LEGJOBB, LEGSZEBB motorja, még az összes csinos hölgy is a mi vendégünk!
KÖSZÖNJÜK NEKED, GSR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!