Sziasztok!
Ez egy átmeneti állapot, hangszórókat csinálok, két műszakban, mert jövőre szeretnék venni motort. Szóval, nagyon keményen nyomom a melót, még hétvégén is. De a motorért mindent!!
Hát nem is tudom......
A feleségem 171 cm. és 70 kiló, ami pont jó! Én nem szeretném, hogy megfogom a fenekét, és megszúrja a kezemet a csont...... ez a jó, amikor valaki erotikusan gömbölyű, divatosan duzzadt!
Tudod, azért van egy ideálom...akármilyen furcsa is!
Elég maximalista vagyok, ami nem a külsőségekre értendő!
De ettől még lehetünk jó motoros barátok, hisz nincs is szó itt másról!
Fiúk!
Hiszen nősek vagytok!!!
Dehogy ugrotok rám!!!Tessék otthon az asszonyt boldogítani!
Az udvarlás, meg úgyis csak duma...duma...duma...és csak addig tart, míg bugyin belülre nem kerülnek a pasik!
Ezt már jól ismerem, ennek nem dőlök be!
Kykee!
Te te vagy, én meg én!
Én most így reagálok a közeledésre, hogy elegem van a pasikból.
Ha nő lennél, azért szerintem Te is másképp élnéd meg ezeket a " kudarcokat"
Kykee!
Nem kell aggódni értem ha többértelműen kell fogalmazni ..utólag ki szokott derülni hogy még annál is több értelme van mint én gondolom ..és ha hiszed ha nem kettes személyiszámú egyének találáják meg azt az értelmét amit még én sem gondolok belé
A találkozás szinesítése részemről OK
Napsugi!
rossz felfogás!beszéljünk róla?nem ismerted még meg akire szükséged van!rosszkor voltál rosszhelyen!
Én is át éltem már elég sok mindent de még sem rúgom el magamtól a Nöket!puszihalom,Kykee
Ez egy átmeneti állapot, hangszórókat csinálok, két műszakban, mert jövőre szeretnék venni motort. Szóval, nagyon keményen nyomom a melót, még hétvégén is. De a motorért mindent!!