DR.DOC!
2 havonta megyek Szegedre láthatásra,ami 1 órát tart!legközelebb motorral megyek a Marsra!Békepipa?már rég nem cuccozom,csak a motor az összes "káros" szenvedélyem! De szerintem itt nincs közöttünk semmi féle negativ polarizáció,ebből kifolyólag nem is lehet félreértés!neked is GSRed van,az a legjobb kézzel fogható példa,hogy egy frekvencián van az agyunk!kezdek kurvára belebonyolódni a kifejezésem kibontakoztatásában,hogy ne tünjek a szemedben depofitativnak a személyemmel! GSR,Sör más nem kell!mind a 2 hüt és boldogit! UFF!
Mindent megtettél? JATE-ba jártál.... Akkor mégiscsak ismerlek!
Majd a Hondádon megcsodállak és ha lekerül a bukó kiderül hogy lehet látásból tényleg ismerjük egymást
Akkor naponta kerülgethettük egymást mert én azidőtájt meg a Felső-tiszaparton.
Jaja Jate bérletes voltam ..meg persze SzoTE.. Gyöngye.. és még ami útba esett.. meg ami nem
Kykee!
Ne aggódj cimbora hogy sérvet kapok! Nem cipelek én Heineken.... ben van az már a hütttőben!
Dehogy háborhatlak én háborodott háborval!
De ha erre jársz a biztonság kedvéért szívjunk azért békepiát hogy félreértés ne essék
Én Alsóvárosban laktam, az Alföldi utcában...
Én inkább a JATE klubot látogattam, meg a lovaimat Szőregen, akik szintén albérletben laktak.
A barátom viszont felsővárosi volt... Kereszttöltés u., v vmi ilyesmi
DOC WHITEBROTHER!
Milyen háború?Hol?Merre?Miért akarsz kirekeszteni?nem voltál TE ilyen!Lemegyek Szegedre,meglátogatlak,jókat topicolunk ,most meg bántani akarsz ripsz-ropsz háborukkal!?
A Napsugár meg mindig ragyog,csak nem mindig látjuk!Nem kenyerem a sunyiskodás,meg a "hátulról mellbe"!nyilt lapokkal játszom!Sört pedig ne cipeld hanem igyuk meg!ha lehet kérnem Heinkent cipelj!
Halidéj Hidi!
Ezzel a hozzászólásoddal azt hiszem siekrült sok irigyre szert tennem!
Ki is húztam magam hisz itt még a lehetősége sincs másnak meg hogy ismerd személyesen! De persze mint tudjuk az idő minden sebet begyógyít így csak türelemmel kell lenniük.
Lehet hogy látásból ismerjük akkor egymást mert azokban az években szinte minden szórakozóhelyen jelen voltam.
De KRESZ-re nem együtt jártunk az tuti mert az már nekem "83-ban megvolt.
Steve!
Nem csak hogy dögös de még kap egy kis plusz LE-t!20.000.-huf az elektronika ami kiiktatja a folytást amit a GSRben1,2,3ban rejtettek!Igy is durva ez a kis 600as "robogó",de igy már nem lesz ellenfele ebben a kategóriában!igyis csak jót irnak róla,(motorinfó)nem is tudnának mást! Nem Yamaha(made in macau),Honda(made in china)!
S=szuper
U=ultragyors
Z=zity-zuty
U=ultraszép
K= ku**ajó
I=inteligens
Kykee BARÁTOM!
Sajnos ami biztosan tudható egyenlőre csak az hogy 220km van köztem és Napsugár között és ha figyelmesen olvastál nem is tervezi hogy harmadjára is kimondja a nem mindíg boldogító igent!
Ha az én művem lett volna akkor még mindíg ki lennél rekesztve főleg hogy most terveid felfedted És jobb ha tudod Rece az aki szigetel. Lehet ő szigetelt el Klántól aknamunkában!
A másik meg az hogy ebben a melegben még egy rekesz sört sem szívesen cipelnék nem hogy valami pálmafát
Hiába is lennék fondorlatos Napsugár mindíg előtör a fondorlatos felhők mögül így ha kedve tartja majd rádragyog ne aggódj!
Szóval egyre drágább autópályák egyenetlen utak de motorozzunk és ne háborúzzunk!
DOC TESTVÉR!
Ahogy visszanéztem a 80.oldalt,a Napsugi meg TE már majdnem egybe keltek!2 topicoló egy esküvő?csak köztetek van az a 220km!Mondhatom jól ki lettem rekesztve! szerintem ez a Te műved hogy nem tudtam topicolni,mert egyedül akartad vinni a pálmát! ügyes,ügyes! igy kell a vetélytársakat kiiktatni! Fondorlatos!
De most!igen most,hogy megy a képernyőbe vésés,mehet a Napsugár kegyeiért való küzdelem!
Fődijban lesz a fődij!
Rece apó merre lellek tégedet eszperente nyelvben sem jelensz meg velem szemben?
Elment e gépes egységed nem lehet lelket lehelni bele?YEMEHE?
Meg jelensz e napkelte felett BELETENKENESÉN?gyere le mert eme nemes helyen helyed!
Szia Steve!
Jól látod már megy az irás! kb 6 éves korom óta! köszönöm a segitségedet topic ügyben!
Köszönöm,igyekszem a jó izlésemet megtartani!Pl.:Asszonykám,Szögödi gulyás,GSR,topic,stb!
Holnap mikor találkozunk?
Sziasztok!
Aki olvassa ezt a topicot és van motorja azt megkérném hogy holnap (szombat) 16:00kor fél percig húzkodja a gázt SZÁSZ PÉTER émlékéért!A felesége és a gyermekei nevében is köszönöm!Széles utat!
ÉN?én kapok a leghamarabb meghivót!rám ragyog a leghamarabb!arany,gyöngybetükkel,kézzel festett meghivót kapok! A kenesei találkozó ma nyitja a kapuit!érdekel a fönyeremény mi?
Szörnyű és nem példanélküli az eset sajnos. Felkészülni és ezért megelőzni sem lehet a hasonló esetket. Mikor motorra ülünk akkor a jószerencse is velünk kell nyeregbe pattanjon hogy épen meg is érkezzünk ahová szeretnénk.
Minden motorosnak kurva szerencsés utat!
Szunyig!
A Széchenyi térnél max gurulóban láthatsz mert sosem parkolok ott
A rakpartra max jetskivel tudnék járni de az meg nincs nekem
Miféle italról is van szó?
Kykee!
Ne aggódj! Az előzetes megtekintés nálam is szar de ez nem befolyásolja az elküldést!
Bár lehet sokan örültek hogy nem tudtál hozzászólni pár dologhoz!
2 havonta megyek Szegedre láthatásra,ami 1 órát tart!legközelebb motorral megyek a Marsra!Békepipa?már rég nem cuccozom,csak a motor az összes "káros" szenvedélyem! De szerintem itt nincs közöttünk semmi féle negativ polarizáció,ebből kifolyólag nem is lehet félreértés!neked is GSRed van,az a legjobb kézzel fogható példa,hogy egy frekvencián van az agyunk!kezdek kurvára belebonyolódni a kifejezésem kibontakoztatásában,hogy ne tünjek a szemedben depofitativnak a személyemmel! GSR,Sör más nem kell!mind a 2 hüt és boldogit! UFF!