Ne mondj butaságot! Ki haragudna meg egy emberre,aki most felfoghatatlan nehéz dolgokon megy keresztül?Szerintem mindenki szivesen lát, és ha neked jól esik, ha itt elmondhatod fájdalmad, mi itt leszünk, és melletted vagyunk!
engem az asszony berángatott a baleset után a kórházba. Még mindig fáj a térdem és az ujjam, amik komolyabban sérültek.
De nem a te hibád, félre ne értsd, én sem akartam menni, csak folyt a vérem.
Amúgy meg ezt nem lehet kiszámítani, ha holnap egy tégla a fejemre esik, akkor abba halok bele.
Na jó lépek mert mint már írtam ez egy motoros oldal és nem gyász oldal.Még a végén valaki megorrol rám.De tudjátok jó néha kibeszlni magamból a dolgokat olyanoknak akik ismrték és megértenek.És nem a motort és Ő hibásztatják.
traumás sokk (ami azt jelenti,hogy mindene a lépe meg minden szerve leszakadt,bevérzett)és főér repedés és szakadás.Azt állítják,hogy a testsúly volt a fő baj,meg lehet,hogy a háromhéttel ezelőtti esésből maradt vissza valami.
Sziasztok!Ehez a vezetéstechnikai tréninghez csak annyit,hogy a Laca is volt 3-szor is.Mindig képezte magát.És még is ő halt meg.Az autósok többségét kéne elküldeni,mert ők azok nem figyelnek rátok,és ez a legnagyobb baj.Holnap 10 órakkor gondoljato rá,mert akkor szállítják haza!Nagyon rossz.Na sziasztok!
annyit szoptam mostanában, hogy összejött 34 túlórám, amit nem akarnak kifizetni. Akkor meg megbaszhatják. Elbaszták a túrám, meg két hétvégém, ez a minimum....
a TZR után?egy r1et nehogy valami gyenge szart vegyél!elvégre a TZR annyira brutális gép hogy azután egy r1se túl nagy előre lépés!esetleg én egy turbós r1et ajánlanék jah majd viszünk virágot a korházba
De nem a te hibád, félre ne értsd, én sem akartam menni, csak folyt a vérem.
Amúgy meg ezt nem lehet kiszámítani, ha holnap egy tégla a fejemre esik, akkor abba halok bele.
Nagyon megráz mindannyiunkat.
Jogász vagyok alapvégzettségként vagy mi, ha valami felmerül segítek.
És a három héttel ezelőtti után nem volt rosszul? Nem ment akkor dokihoz, jól tudom?
A súly nálam is gond, sajnos. Mondjuk kykee köztünk a leg.........izmosabb vagy mi
Ezért mondtam azt, hogy motorosnak és autósnak is kötelezővé tenném.