Részvétem Laca családjának barátainak ismerőseinek!
Én is csak az Index fórumokon "találkoztam" vele, de már így is más érzés, mint egy ismeretlen.
Nagyon sajnálom, főleg amiatt hogy - hozzászólásai alapján - nem egy ámokfutó motoros volt, akire azt lehetne mondani, hogy "addig jár a korsó..."
Szörnyű lehet a családnak, meg a 3 kisgyereknek.
Le vagyok taglózva.
Én egy másik fórumból "ismertem" csak ivecoslacát, s most olvastam, hogy mi történt vele
Ezúton szeretném kifejezni őszinte részvétem a családjának, barátainak.
Mindig, ha motoros balesetről kapok hírt, elszorul a torkom, most pedig kiváltképp....
Nyugodj békében, Laca!
Részvétem, Srácok és persze a családnak! Én csak fórumról ismertem és kedveltem, mert a normális emberek közé tartozott, akik higgadtak voltak, de nem estek az álszenteskedés csapdájába. Nagyon megrendültem magam is és a hitem a hobbimban, el sem tudom képzelni mit érezhetnek azok, akiknek személyes barátja volt, a családról nem is beszélve.
Sajnálom!
S.Atti, ha jársz erre a fórumra, Neked külön is részvét!
Én is csak az Index fórumokon "találkoztam" vele, de már így is más érzés, mint egy ismeretlen.
Nagyon sajnálom, főleg amiatt hogy - hozzászólásai alapján - nem egy ámokfutó motoros volt, akire azt lehetne mondani, hogy "addig jár a korsó..."
Szörnyű lehet a családnak, meg a 3 kisgyereknek.
Le vagyok taglózva.
Én egy másik fórumból "ismertem" csak ivecoslacát, s most olvastam, hogy mi történt vele
Ezúton szeretném kifejezni őszinte részvétem a családjának, barátainak.
Mindig, ha motoros balesetről kapok hírt, elszorul a torkom, most pedig kiváltképp....
Nyugodj békében, Laca!
Sajnálom!
S.Atti, ha jársz erre a fórumra, Neked külön is részvét!
Én is csak máskor tudok lemenni, mert a gyerekre vigyázok.
Majd összeigazítjuk és akkor megyünk együtt, akik most nem tudnak.
Tuning!
Ha jönni akarsz gyere oda!
Őszinte részvétem a családnak!
Kérte,hogy jelezzem.
06305475719