Nem azt mondom hogy kamuzik valaki is, csak azt hogy sajna azok az órák nagyon csaltak...
Egy GSX-R600 megy óra szerint 271-et, itt a sportmotoron is van fent vidi róla, ami azt jelenti hogy az óra csalása miatt mondjuk a valós olyan 260km/h.
Ráadásul egy gixxer 126 lóerős, 28-al több a gsr-nél.
elől 16-os fogaskerék van, hátul 43-as.
Gsr-nél 16-os elől, 46-os hátul.
Én is szeretném azt hogy a GSR 263-at menjen, csak sajna fizikailag lehetetlen - alap motorral.
Nekem a végsebesség azt jelenti hogy a motor normál körülmények között mennyire képes, nem pedig hogy mennyit tud menni ha van egy jó lejtő..
De félreértés ne essék, nem vitázok, csak elmondtam a tényeket.
Engem se vége érdekel, akkor sportmotort vettem volna. Sőt, én is tervezem az eggyel kisebb fogaskereket előre.
Szia Steve!
Rajta vagyok a témán, már megemlítettem a gazdának, szerintem okés lesz a dolog. Főleg ha mindenki megígéri, hogy nem burítja szét a házat és a környéket
szerintem semmiben nem külömbözik...Annyi hogy a k7-es újabb...
Múltkor mentem két haversráccal, egyik z750, másik 600as fazer. Csontra egyforma sebességgel. Azaz teligázon egymás mellett haladtunk, egyik se tudta lehagyni a másikat. A szél mondjuk dolgozott ellenünk keményen, alapban is nagy széllökések voltak. Mindhárman az órán 230-at láttunk. (na jó a fazeres 231-et.) Ez azt mutatja hogy nem nagyon csaltak az órák.
Nade szerintem a 263-as sebesség az már nagyon csalóka. Ráadásul nem lejtőn kell nézni, sík legyen a terep. A lejtő rá tud tenni nem is keveset.
hűűűű,
azt hittem először ez vmi sci-fi forgatókönyve...!
Nézzétek nem akarok okoskodni, úgyhogy hagyjuk ezt a km/h témát...!
Mindenki nyelezze, osztjóvan...!
Óra szerint, természetesen, mert az van mindenki előtt.
Ne feljtsük el, hogy ez egy 600-as, 98 LE-s Naked bike!
Nem sportmotor, de azért szép teljesítmény!
Egy GSX-R600 megy óra szerint 271-et, itt a sportmotoron is van fent vidi róla, ami azt jelenti hogy az óra csalása miatt mondjuk a valós olyan 260km/h.
Ráadásul egy gixxer 126 lóerős, 28-al több a gsr-nél.
elől 16-os fogaskerék van, hátul 43-as.
Gsr-nél 16-os elől, 46-os hátul.
Én is szeretném azt hogy a GSR 263-at menjen, csak sajna fizikailag lehetetlen - alap motorral.
Nekem a végsebesség azt jelenti hogy a motor normál körülmények között mennyire képes, nem pedig hogy mennyit tud menni ha van egy jó lejtő..
De félreértés ne essék, nem vitázok, csak elmondtam a tényeket.
Engem se vége érdekel, akkor sportmotort vettem volna. Sőt, én is tervezem az eggyel kisebb fogaskereket előre.