Régen gurultunk már(1 ütt)!Bár a túrák is elég gyér létszámmal mentek le eddig!Remélem a 16-17.-ei túrán mindenki ott lesz! OTT TUDOK LENNI!
Sajna nekem a holnap már családi program egészen csüt ig!
Üdv Syrus no meg a többiek!
Nálam zajlik az élet, jövő hónaptól új melóhely, talán a költözés is összejön addigra, a motoromba pedig a májusi hónapban sikerült kemény 200km-t beletenni...
De holnap, ha nem esik felnézek a Citadellára, ötkor indul a menet, fél óra a városban aztán a végállomás a Velencei-tó. Jöjjön aki tud!
JÓ REGGELT !
Majd csak eltelik ez a nap is ......
Délután rendbe teszem a láncot.
Álítólag holnap JAWA találkozó , vasárnap VETERÁN BÖRZE Szolnokon
Léptem , PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKA
Sziasztok meg szeretném kérdezni, hogy milyen lenne ha a hatso fogaskerek kettő foggal nagyobb lenne, az első pedig kettővel kisseb? És ha fasza lenne te megtudnad mondani, hogy hol csinaltassam? voltam esztergalyosnál és ott nemtudtak megcsinalni vagy 50-60ezret miondtak rá, hupsz ugy latom kicsijuhasz nevében írtam Roli voltam a piros GSRrel Érdről üdv
Régen gurultunk már(1 ütt)!Bár a túrák is elég gyér létszámmal mentek le eddig!Remélem a 16-17.-ei túrán mindenki ott lesz! OTT TUDOK LENNI!
Sajna nekem a holnap már családi program egészen csüt ig!
Nálam zajlik az élet, jövő hónaptól új melóhely, talán a költözés is összejön addigra, a motoromba pedig a májusi hónapban sikerült kemény 200km-t beletenni...
De holnap, ha nem esik felnézek a Citadellára, ötkor indul a menet, fél óra a városban aztán a végállomás a Velencei-tó. Jöjjön aki tud!
Én ma m1ek a kiccsaládal 1kicsit kikapcsolni! Csak a kutyulit nem vihetem magammal !
Most nem gurul vki vmerre?
Na most pá.....
Majd csak eltelik ez a nap is ......
Délután rendbe teszem a láncot.
Álítólag holnap JAWA találkozó , vasárnap VETERÁN BÖRZE Szolnokon
Léptem , PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKA
áááááá,ilyet,fúúú basszammeg!
MACI :Tetszik a xenonod ! , ? kelvinest választottál ?.