Szevvvvaaaasssszzzzzzzzttooooóóóóóóóóóókkkkk all!
Nos,a kis fogaskerék meghozta a gyümölcsét és 2.ban felvett elsőkereket egészen az 5.ikig tartja fent!
Erről készűl holnap videó,menet közben a mellettem haladó motor hátsó utasa készíti!
helo mindenkinek ......aszt szeretném kérdezni h nem tudja valaki hol lehet veni hátsó fogaskereket a gsr hez valamivel nagyobbatt mint az eredeti ....elöre is köszi
Holnap nem, de nekem lemondták a szombati túrámat.
Vki szombat délelőtt egy lájtos gurulás bp környékén? Dobogókő-Esztergom, vagy a 2-es út a Rétság felé? Vagy bármi, de csak pár órára...
A GSR fogyasztásához szeretnék hozzá szólni :Ópusztaszertől - hazáig az átlagfogyasztásom:5,0 l / 100 km.re jött ki 2 személlyel, normális túrázós tempóban
A Kútkezelő Úr nyomatékosan felszólított, hogy mindennemű fotózási műveletet az üzemanyagtöltő állomás egész területén felfüggeszteni szíveskedjek Én ennek a felkérésnek azonnali hatállyal eleget tettem. Arról nem kaptam semmiféle határozatot, hogy a felszólítás előtti időszakban készült képekkel hogyan rendelkezzem s közzétettem.
Nem árulkodunk!
Nos,a kis fogaskerék meghozta a gyümölcsét és 2.ban felvett elsőkereket egészen az 5.ikig tartja fent!
Erről készűl holnap videó,menet közben a mellettem haladó motor hátsó utasa készíti!
kilyukadt a kipufogód?
a benzinkutas képen mintha ilyesmi látszana
Vki szombat délelőtt egy lájtos gurulás bp környékén? Dobogókő-Esztergom, vagy a 2-es út a Rétság felé? Vagy bármi, de csak pár órára...
én is itt vagyok ehol
A GSR fogyasztásához szeretnék hozzá szólni :Ópusztaszertől - hazáig az átlagfogyasztásom:5,0 l / 100 km.re jött ki 2 személlyel, normális túrázós tempóban
Bakker ma nem moccal mentem,mert hittem az időjósoknak !Nem baj majd holnap pótolok! Nem gurul vki holnap!?
Hát te?
Nagyon szivesen!
És pert akart akasztani a nyakamba!