a bi 40.000 ott is. Na mindegy, ki nem szedem
45-ért akartak berakni a márkaszervízben Siemens autós szettet. Akkor már inkább vettem ezt. Majd kitalálok valamit a trafóra.
Nálam az evés (ha álmos már) szokott szép látványba torkolni.....
De én jót nevetek rajta!
Nem szabad idegeskedni a tevékenységük miatt!
Amit lehet, meg kell előzni, hogy ne történjem meg....
Ez a hatpontos kérdés, hogy hová?
Mert sok hely nincsen, az biztos......
Még a becsületes magyar rendőrök névjegyzéke sem férne el, pedig nem lehet túl hosszú.....
mosgás természetesen mozgás akart lenni, de hát ez a tíz ujjal való gépelés hátránya.....Csak épp én kilenc ujjal keresem a betűt, és eggyel ütök, azt is mellé....
Egy kis érdekesség: mire ma hazaértem, jó kis látvány fogadott az új lakásban......drága kisfiam játékból kivette az olajsütőből a kosarat, és megismertette vele a lakást. A csöpögő olajból kapott rendesen a padló, az ülőgarnitúra, ruhák, meg még sok minden. Nem is voltam ideges, ááááááá.
45-ért akartak berakni a márkaszervízben Siemens autós szettet. Akkor már inkább vettem ezt. Majd kitalálok valamit a trafóra.
Asszem azt nem kell tovább ragoznom.....
De én jót nevetek rajta!
Nem szabad idegeskedni a tevékenységük miatt!
Amit lehet, meg kell előzni, hogy ne történjem meg....
Mert sok hely nincsen, az biztos......
Még a becsületes magyar rendőrök névjegyzéke sem férne el, pedig nem lehet túl hosszú.....
(de azért ismerek párat)
Ki nem vesz észre egy ekkora vitorlát, ami a motoron feszül?
Miért nem motoros szettet vettél? Annak hosszabb a kábele,így elér az ülés alá is.
De még alapállapotban is sokszor villognak szemből, hát még így mi lesz?
Nem volt valami nagy mosgás errefelé.....
Egy kis érdekesség: mire ma hazaértem, jó kis látvány fogadott az új lakásban......drága kisfiam játékból kivette az olajsütőből a kosarat, és megismertette vele a lakást. A csöpögő olajból kapott rendesen a padló, az ülőgarnitúra, ruhák, meg még sok minden. Nem is voltam ideges, ááááááá.