Me te nem váltogattál annyit........
Nekem sem kellett volna, csak akkor lassabban gyorsult fel.....
Amúgy annyit eszik, amennyit eszik...... így-úgyis tankolni kell bele, mert motorozni jó!
Egy 125 motor mennyit fogyaszt? 4-5 litert?
Ahhot képest a GSR (nálam, de húzom neki dinamikusan) 5-6 literrel beéri.
Minden viszonyítás kérdése.
Ez egy pörgős sportmotor blokkal ellátott naked bike, tehát persze, hogy más, mint egy kissebb fordulatszám tartományú motor!
Amúgy vezető kérdése a fogyasztás..........
(ivecoslaca: nyitott yoshimura, állandó 2 személy , 8.5-9 liter)
Igen szinte ugyanakkor az üzemanyagtartálya,persze van 13 LE különbség,de túl nagy a különbség,mert mire kiürült a GSr addig a BMW-nek csak éppen kimozdult a mutatója!
De szerintem a kategóriájában is más márkákhoz képest valamivel nagyobb a fogyasztása,persze vmit vmiért de ha sokat megy az ember és nem csak hétvégéken használja akkor nem elhanyagolható szempont!
Kérdés: a két üza.tartály azonos befogadóképességű volt-e?
Amúgy a szezonnyitón tett tankolás eredményeként a TL-nél is többet fogyaszt,legalábbis Ginoé.
Örölök hogy rendben haza értetek,remélem a többiek is...
Bocs hogy otthagytalak benneteket de nagyon melegem volt nekem is meg a motoromnak is,menni kellett....
Mi igaz abból hogy a GSR sokat fogyaszt?Láttam a motorshow-ban hogy a BMW f800st sokkal jobban fogyasztott,amikor a GSR tank kiürült a BMW még 150 km-t birt,ez elég dúrva,persze attól függ hogy használták!Nektek milyenek a tapasztalataitok?mennyi volt al egtöbb amit megevett,és mennyi a legkevesebb?
Mert nálunk az én szülinapomon szokott grillparty lenni.Asszem idéntől kimarad.
És hát kleine Gino eldő grillpartyja számomra = volt az első szülinappal.
De akkor boldog 7. hónapot kicsi Gino!
Nekem sem kellett volna, csak akkor lassabban gyorsult fel.....
Amúgy annyit eszik, amennyit eszik...... így-úgyis tankolni kell bele, mert motorozni jó!
Ahhot képest a GSR (nálam, de húzom neki dinamikusan) 5-6 literrel beéri.
Minden viszonyítás kérdése.
Ez egy pörgős sportmotor blokkal ellátott naked bike, tehát persze, hogy más, mint egy kissebb fordulatszám tartományú motor!
Amúgy vezető kérdése a fogyasztás..........
(ivecoslaca: nyitott yoshimura, állandó 2 személy , 8.5-9 liter)
De szerintem a kategóriájában is más márkákhoz képest valamivel nagyobb a fogyasztása,persze vmit vmiért de ha sokat megy az ember és nem csak hétvégéken használja akkor nem elhanyagolható szempont!
Amúgy a szezonnyitón tett tankolás eredményeként a TL-nél is többet fogyaszt,legalábbis Ginoé.
Örölök hogy rendben haza értetek,remélem a többiek is...
Bocs hogy otthagytalak benneteket de nagyon melegem volt nekem is meg a motoromnak is,menni kellett....
Mi igaz abból hogy a GSR sokat fogyaszt?Láttam a motorshow-ban hogy a BMW f800st sokkal jobban fogyasztott,amikor a GSR tank kiürült a BMW még 150 km-t birt,ez elég dúrva,persze attól függ hogy használták!Nektek milyenek a tapasztalataitok?mennyi volt al egtöbb amit megevett,és mennyi a legkevesebb?
És hát kleine Gino eldő grillpartyja számomra = volt az első szülinappal.
De akkor boldog 7. hónapot kicsi Gino!
Ki beszél itt rajtad kívül szülinapról?
7 hónapos még "csak" !
Csak úgy!
Semmi aprópo(po)!
Gyorsan ne menj vele, meg kell szokni....
Ő is akkor majdnem mikor én,szülinap?
Holnap grill-party!
mini Moto Gino első grill-party -ja!
Amúgy szia Tarka és viszlát Tarka!
És kykee UFO-t látott tegnap!
Meg Aprilia tesztmotorozás van almádiban,holnap kipróbáljuk aszem.
Ilyenkor kell idetalálni?
Láttam!