Uraim!
Szomorú kötelességemnek teszek eleget.
Ezúton értesítem a tisztelt ismerősöket, hogy Ivecos Laca barátunk ma este tragikus körülmények között motorbalesetben életét vesztette.
A részletek jelen pillanatban nem ismertek, csak annyit tudni, hogy egy gépkocsi vélhetően kihajtott elé.
Kérek mindenkit, hogy ne kezdjen erről eszmefuttaásokba, mivel pontos informácók nem állnak rendelkezésre.
Olyan rendőrmocc nincs ugye, ami ha jól láttam narancssárga vijjogós? Tegnap 3 bmw-st láttam, nem mertem megelőzno őket, uhb-... rendszámmal. Póló-kesztyűben nyomatták. Mik ezek? új kpm?
Szombaton a kaja után én megyek tovább hazafelé Taszárra.
Ez a Keszthely, Bszentgyörgy, Fonyód irányt jelenti.
Ha valakinek van kedve arrafelé menni, akkor egy darabig együtt gurulhatunk.
Szaisztok all wááááááááá!
Az aranykezű mestert Öcsi Lajsonak hívják és Papkeszin lakik!Az árat ő szabja meg az enyém csak proto tipus!Hivd a nulla hat húsz-klilenszázhúsz-nyolcvanhét-nullanyolcas számon,ha kell és vele egyeztess!
Veszprém mellett lakik 1 aranykezü mester,és ő csinálta neki!
Már készül az enyém is!
Ha érdekel a számát meg tudom adni!JA DE SORSZÁMOT KELL TÉPNI,MERT ANNYIAN JELENTKEZTEK MÁR RÁ!
Szerinted viccel ezzel valaki?
Nyugodjál békében ha ez igaz !
Részvétem !
A profiljából 1 kép...............
Laca! Nyugodj Békében!
Nem tudom felfogni!
Kedves Laca! Nyugodj békében!
Szomorú kötelességemnek teszek eleget.
Ezúton értesítem a tisztelt ismerősöket, hogy Ivecos Laca barátunk ma este tragikus körülmények között motorbalesetben életét vesztette.
A részletek jelen pillanatban nem ismertek, csak annyit tudni, hogy egy gépkocsi vélhetően kihajtott elé.
Kérek mindenkit, hogy ne kezdjen erről eszmefuttaásokba, mivel pontos informácók nem állnak rendelkezésre.
Kykee te nagy fighter vagy ma haverom lefényképezte hogy miket csinálok.
itt a képek:
SzevasztooooóóóÓÓÓÓÓk!
Olyan rendőrmocc nincs ugye, ami ha jól láttam narancssárga vijjogós? Tegnap 3 bmw-st láttam, nem mertem megelőzno őket, uhb-... rendszámmal. Póló-kesztyűben nyomatták. Mik ezek? új kpm?
Maj tudsz nékem segiteni odatalálni?
Ez a Keszthely, Bszentgyörgy, Fonyód irányt jelenti.
Ha valakinek van kedve arrafelé menni, akkor egy darabig együtt gurulhatunk.
Az aranykezű mestert Öcsi Lajsonak hívják és Papkeszin lakik!Az árat ő szabja meg az enyém csak proto tipus!Hivd a nulla hat húsz-klilenszázhúsz-nyolcvanhét-nullanyolcas számon,ha kell és vele egyeztess!
Már készül az enyém is!
Ha érdekel a számát meg tudom adni!JA DE SORSZÁMOT KELL TÉPNI,MERT ANNYIAN JELENTKEZTEK MÁR RÁ!
köszi