Geek-ről rendeltem,kb 2 hét és megjött az ára 3000-3300ft postával együtt,(a jó magyar forinttól függően)itthon 7000ft +posta,voltam vele Szlovákban és itthoni túrákon,nagyon bevált, 12v+usb!
Üdv srácok! Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek doboztartó konzola (elsősorban hátsó, de lehet komplett is), nem baj ha van doboz is hozzá, esetleg olyan hely ahol emberi áron lehet hozzájutni? Kösz
A vészleállítóra mit akarsz kötni?
Egyébként a töltők... vettem már teszkósat... kb fél percig működött, ki is dobtam. Volt egy aldis példányom, az jól bírta, csak elveszett. Van egy lidl es darabom is, az is szuperül működik, csak hazudnak, hogy 1 meg 2 ampert tud de negyedét is alig az 1 nek így lassan, de merül vele a telefon navigáció közben. Ha nem használom persze feltölti. Szóval ebay en is lehet venni, de kitudja milyen.
A vészleállítóra gondoltam rákötni, a szivargyújtó kinézetű usb aljzatot pedig a műszerfal mögé a lámpa mögé, így nem látszódna. Nem tudom milyet vegyek, pl az ebayen nagyon olcsó, viszont ki tudja, hogy milyen....
Én kétféle megoldást építettem. Első, néhány elektronikus kütyüből építettem egy 12v --- 5v tápegységet, ami kb gyufásdoboz nagyságú. Egy biztosítékkal volt az akksihoz csatlakoztatva. Nyugalmi árfelvétel néhány mA így nem meríti le az akksit. Kimenő áram 1A így elsősorban okostelefonokhoz való. Tank alatt, és a váz meg az index közti fekete műanyag mellett bújtattam ki egy hosszú, telefonhoz való micro usb kábelt. Hátránya csak az volt hogy sajnos az a kábel ott ficegett.
Másik megoldás, akksitól biztosítékkal, két szigetelt vezetékkel a lámpafejig (tank alatt, idomok alatt elvezetve) egy szivargyújtó csatlakozó aljzat, amit a lámpatartó vasra rögzítettem egy lemez bilincssel. Kívülről semmi nem látszik, de kelleni fog hozzá egy szivargyújtós telefontöltő. Hátránya csak annyi, hogy kis helyre kell bedugni (tehát kis méretű töltő jöhet csak szóba) valamint, ha otthagyod valahol a vasat, magaddal kell vinned a töltőt is nehogy elcsórják.
Igen,jók az adatok kb ennyit bírt ki.
Közben már beszereztem egy Dunlop D211-et mert nekem volt már ilyen és ez több mint 10 000-et elment.
Te használod még a GSR-t vagy már elvitték?
ühüm, kb erre voltam kiváncsi. tehát nem indulunk, megérkezünk, eszünk, alszunk továbbmegyünk hanem fix szállás és onnan mentetek ide-oda
muszály vinnem valahova, ballagott, válogatott lett U16- al regionális bajnok lett Romániában a tengert meg a motorozást szereti (délután is egy Derbyt halytott) ugyhogy gyanus a horvát üt
voltam, de gyerkőccel az az útvonal nem mérvadó. egy hetet voltunk, minden nap mentünk 100-200 között, a szállás opatija mellett volt icici-ben. onnan mentünk mindenfelé ami belefért, sok szép hely van ott
csokolom
te voltál Isztrián ugye?
dobnál imfót? merre jártatok, útvonal, mit érdemes megnézni, hány napot mentetek, mennyi kilcsit stb
agusztusba kimennék a gyerkőcömmel
köszke elóre is
Sziasztok. Vettem egy GSR 600 at , imádom , de a Bódis kipufogóhoz nem tudok DB KILLERT sehonnan. Az előző tulaj kivette majd elhagyta :( Csatoltam képeket. Van esetleg ötlete valakinek, hogy mit tegyek? Lecserélni nem szeretném, de nagyon hangos.
Köszi
Hazafele motoroztam, nagy pechemre őzike kiugrott elém. Viszon a szeremcsém is nagy volt, nem estem de a gida lebontotta a motorom elejét.
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki eladó hűtőtakaró műanyagot (bal oldali) és ugyancsak bal oldali indexet és tank idomot. Ezek annyira szétfröccsentek hogy javítani nem lehet.
Geek-ről rendeltem,kb 2 hét és megjött az ára 3000-3300ft postával együtt,(a jó magyar forinttól függően)itthon 7000ft +posta,voltam vele Szlovákban és itthoni túrákon,nagyon bevált, 12v+usb!