Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Mindenkinek! Ennek a szezonnak már én is egy GSR 600-as nyergében vágok neki méghozzá Shoxx-nak a volt Gépével így gondoltam csatlakozok a fórumozókhoz is ha netalán valami okosságra lenne szükségem
Javítás: motorjaink vannak
bazz ... de öreg motorját vannak
hm ... és mintha mi sem lennénk fiatalabbak
Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Első teleszkóp szimeringet cserélnék, de elakadtam. A teleszkóp két szára nem jön szét, az az alsó kis csavar fogja. Azt próbálom kicsavarni, de a belsejében elforog valami. A service manualban van hozzá valami célszerszám, azonban nem tudom, hogy annak milyen a vége. Imbusz vagy valami más?

Ha valaki tudja esetleg, kérem segítsen!
Jut eszembe... Megvettem a ruhát meg a csizmát egyben 40ért.
eeez igen....
Szia Mindenki !

Ma 9 éve hoztam haza a GSR-t !
Köszi.
20-30, ha noname. Ha márkásabb sem ér többet 40-50-nél
Hasonlókat neked is!
Legyen benne örömöd, jó motorozást a naranccsal!
Najó, azért ez is rendbe lesz rakva, matricák, stb, kicsit kell rá költeni
Faszán néz ki! Az enyém nem ilyen patika állapotú, használták rendeltetés szerűen Ez egy EXC200 amúgy
Havertól vettük a gépet! Ő újonnan vásárolta jó pár éve. Használta 1 szezont, utána a garázsban pihent éveket. Előtte KX250F-ünk volt.
Ma vettünk mi is egy SX 125-öt! :)
Csá ínyencek!
Belekóstolok ebbe is, elkapott a narancs fertőzés, de azért a GSR örök
Szóval mennyit adjak maximum ezért a ruháért? Majd kitolom a gépet és lövök képet.
Képet!
Ebben a korban már....

Ádám, balesetmenteset hozzá.
Jogos. Ha megtehetném én is újat vennék. Tudom hogy kié volt, nincs vizelettartási problémája. Nem a piacon túrva találtam. Amúgy mellékesen megjegyzem hogy ma végre GSR tulaj lettem.
mé te bele szoktál vizelni?
Nem lesz szimpatikus a véleményem. Bukóból, ruhából, stb. nem veszek használtat. Más izzadtságában, vizeletében tocsogni nem higiénikus. Ha sokat motorozol nyáron, bőrben, rájössz majd, miért mondom ezt.
Szerintetek? Véleményekre lennék kiváncsi. A szinösszeállítás nagyon gáz?Ahogy átnéztem szakadás és kopás mentes. Kicsit piszkos ami főleg a fehér résznél lászik meg bogaras. :D Gyomorban egy kicsit szűkös igy aláöltözve egy vastag kötött pulcsival, meg egy susógós nadrággal. Egyéb mérettel nincs bajom. A csizma úgyérzem kicsi. Mi lenne reális ár érte? Egyben, illetve külön?
Sziasztok! A napokban én is Gsr tulajdonos lettem, de sehol sem találok kezelési könyvet csak szervizkönyvet. Valaki át tudná nekem küldeni? Email: lakatos.tamas85@citromail.hu , nagyon szépen köszönöm előre is!