Már nem vagyok beteg, hála Dody-bátyámnak!
Nincs is jobb, két nő közt szendvicsben......na de négy az már gombócból is sok......
Úgy néz ki, még a héten itthon esz a fene......pedig nagyon mennék dolgozni, olyan "furcsa" hétköznap itthon lenni......de nem játék, mert ha szövődmények lépnek fel és betegebb leszek, a Dody 6 nőt fog küldeni, ami már nem piskóta.......
Laca jól dönt jobbra, most pedig ágyben fexik otthon betegen?
Egy másik alternatíva: Valóban jól dönt jobbra, jobban, mint kellene és most otthon fexik lábadozva?!
Doc! Nem akarok én táppénzen élni! A tegnapi napot végigdolgoztam, ma és holnap itthon, de reményeim szerint csütörtökön már munka! Bár a doki hallani sem akar róla! Ehh, dokik! Nem értenek hozzá, sarlatánok.....
Abdul!
Szabad itt ilyet írni hogy "jobbulás"?? Ebben a feszült politikai moderált világban?
Gyógyuljon meg minél hamarabb Laca elvtrárs kívánom Önnek! Nem ám táppénzen élni
Jobbulást Neked !
Ha nem haragszol küldök segitséget hogy kedves feleségednek ne kelljen az ápolásoddal fáradoznia !
Ja és látogass meg minket a mi lapunkon is !
Gino, nagyon tetszik az "elvetemültséged"! Csak így tovább! Meglesz majd a moci!
Dody! Az a kopás a döntéstől van! Egyszer csúsztam el vele, még a nyár elején, majdnem lépésben, és a bal oldalán! Elvileg feljebb lehet állítani, amit meg is kell tenni, mivel ha kanyarban leér ésbe fog a fék......
Tegnap hajnalban meglátogatott a Gyuszi. A tüdő Gyuszi...... Így most itthon vagyok és leszek egy ideig.......A család összekapcsolja a betegséget a motorozással, amiben lehet is valami.......Vasárnap is nagyon megizzadtam, aztán utána motorozás.......a múlt héten pedig valamelyik nap délután sz...rrá áztam, majd utána még 3 órát voltam kénytelen viselni a vizes cuccot......úgyhogy lehet benne valami.....
Gratulálok a döncöléshez!
Habár az öszintét megmindva a Rece szerint egy nagyot estél azért van a féken a kopás !
Komolyan egykicsit durva!
Ha igaz akkor konstrukcíós hiba !
Szerintem nem érhet le a fék ez durva!
Szerintem!
Aszem kicsit visszanézek ide habár a sok moderátortól besokaltam!
Egyébként belassultunk rendesen !
Doc Úrat is búzdítom mert jó uton járunk aszem! Sőt vége a kampánycsendnek hajrá!
Egyébként Kykee tesó indította a GSR topicot aszem !
Már nem vagyok beteg, hála Dody-bátyámnak!
Nincs is jobb, két nő közt szendvicsben......na de négy az már gombócból is sok......
Úgy néz ki, még a héten itthon esz a fene......pedig nagyon mennék dolgozni, olyan "furcsa" hétköznap itthon lenni......de nem játék, mert ha szövődmények lépnek fel és betegebb leszek, a Dody 6 nőt fog küldeni, ami már nem piskóta.......