Sure. :) Steve: a bp -i kollégák találkozhatnának valahol, hogy együtt menjenek le Áporkára. Én arra gondoltam, hogy a 6 -on van egy benzínkút és ott összeröffenhetnénk. Még az M0 -ás feljáró előtt.
Sziasztok!
A halászlés listáról engem is lehúzhattok, mert rühellem a halat. Ennek ellenére enni biztosan fogok. :)
Viszont, nekem lesz majd egy kis külön progim Szegeden. Steve: ha jól emlékszem, 3 óra szegedi tartózkodást mondtál, ugye? Akkor abból egy órára majd elugrom a haveromékhoz. A számom megvan, így ha kell, esetleg még rám is csöröghetsz, hogy készülődjek, mert indul a banda.
Undorító az ilyen vesszőképű autós állat! Reméljük nem lett komolyabb baja a srácnak és meglesz a vétkes!
Még van időm dönteni, élesedik a kép, a GSR-re bedobhattad volna akár az ászt is .
Jó dolog, hogy lassan, de biztosan személyesen is tudok találkozni a tagokkal, egészen más a jellem élőben . Steve, Te nem jársz errefelé?
Szerbusz Steve.
Ha el is tudok menni,a halászlé létszámba nem nagyon dumálok bele,mert rühellek minden olyan élőlényt megenni aki vízben él,lakik,szaporodik.Még nemtom,hogy alakul a szept.,de ha módomban áll akkor megyek a rosszarcú kájki tesóval.
Steve!
A tarka meg a kovik tesót invitáltama múltkori gurgulázásra,de akkor valami fáradt reptéri rakodómunkás dumával kimentették magukat!ma már kérdeztem tőlük,hogy jönnek e, a 16.ikai GSR vonulásra!Nagyon kéretik magukat,mint egy 18 éves lány a szűzességvesztő party elött!
Akkor a jelenlegi állás :
Steve
Kykee plusz egy fő
Dody
IvecosLaca
Tybee és Ádám
Badlac plusz egy fő
Lacus plusz egy fő
DH
PP
Rece
White
BlackNet
Reet (kajálni nem jön) - nem is ül be velünk?
Hooligan plusz egy fő
LarionSex (?????)
Függőben:
YikeSS + 1-2 fő
Vigipapa
Hidi nem veszel részt a túrán? Végülis ez még csak a helyfoglaláshoz lényeges lista és természetesen marad még hely a csárdában így aki kimarad az azért nem kint marad
Hali ricardo!
Most nekem is van időm itt gépezni,mert ebben a mocsok időben nincs senki,vagyis alig vannak!
Tegnap mikor elváltunk én vissza mentem és megálltam tankolni!a körforgalomban egy autós felnyomta az oszlopra a robogós kissrácot! a srác a földön maradt az autós meg lelépett!nekem a pisztolyból még folyt a benzin és nem tudtam utáőna eredni a gyökérnek!Az eset viszont olyan távolságra volt,hogy nem lehetett kivenni a rendszámot!
Egyébként GSRt vegyél nem fogod megbánni!nincs szó rá ,hogy mennyire jó!csak egy képem van!ezt szívesen megosztom veled!tessék:
Szia Hidi!
Nem kellett volna főlrakni magunkról ezt a képet ami a Kádártai múrvabányában készült
Most aztán a Steve falazhat és ha nem nemsikerül neki akkor meg költözhetek fel hozzád!
de akkor sem tudom
GPS kordináták?????
Amúgy nem tudom melyik az a benzinkút!
Te most viccelsz???
Ajtónk tárva nyitva áll előtted!!!
Én szívesen járnék arrafelé, Győr felé!
De sajna a szeptemberi hétvégéim már mind ki vannak lőve!
Október viszont még üres...
Te mivel voltál a Kykee-nél???? Csak nem valami Yahema , vagy Hunda ???
Steve: a bp -i kollégák találkozhatnának valahol, hogy együtt menjenek le Áporkára. Én arra gondoltam, hogy a 6 -on van egy benzínkút és ott összeröffenhetnénk. Még az M0 -ás feljáró előtt.
Amúgy a tervek szerint 12 órától, 15 óráig vagyunk Szögeden!
Pozitív. Legalábbis az 1. benyomás
A halászlés listáról engem is lehúzhattok, mert rühellem a halat. Ennek ellenére enni biztosan fogok. :)
Viszont, nekem lesz majd egy kis külön progim Szegeden.
Steve: ha jól emlékszem, 3 óra szegedi tartózkodást mondtál, ugye? Akkor abból egy órára majd elugrom a haveromékhoz. A számom megvan, így ha kell, esetleg még rám is csöröghetsz, hogy készülődjek, mert indul a banda.
Nemcsak Te,de én is csalódtam kykee-ben miután személyesen megismertem.
Undorító az ilyen vesszőképű autós állat! Reméljük nem lett komolyabb baja a srácnak és meglesz a vétkes!
Még van időm dönteni, élesedik a kép, a GSR-re bedobhattad volna akár az ászt is .
Jó dolog, hogy lassan, de biztosan személyesen is tudok találkozni a tagokkal, egészen más a jellem élőben . Steve, Te nem jársz errefelé?
Ne kéressétek magatokat!!!
Gyertek Szögedre!
Lesz ott nagy dinom-dánom, helye-huja, stb!!!
Ha el is tudok menni,a halászlé létszámba nem nagyon dumálok bele,mert rühellek minden olyan élőlényt megenni aki vízben él,lakik,szaporodik.Még nemtom,hogy alakul a szept.,de ha módomban áll akkor megyek a rosszarcú kájki tesóval.
mostan menek,indulok és viszem flamót!
A tarka meg a kovik tesót invitáltama múltkori gurgulázásra,de akkor valami fáradt reptéri rakodómunkás dumával kimentették magukat!ma már kérdeztem tőlük,hogy jönnek e, a 16.ikai GSR vonulásra!Nagyon kéretik magukat,mint egy 18 éves lány a szűzességvesztő party elött!
hé kájki!
tósztot kéne már mondanunk!!!huné vagyol? tolod a gépet,vagy rükvercbe jössz????
Szépen gyűlünk!!!
De. A larion6 ne legyen mááá larionSex, akkor inkább legyen NapsugárSex!!!
Meg aztán a larion6 még csak a függő státuszban nézelődik!!!
Akkor a jelenlegi állás :
Steve
Kykee plusz egy fő
Dody
IvecosLaca
Tybee és Ádám
Badlac plusz egy fő
Lacus plusz egy fő
DH
PP
Rece
White
BlackNet
Reet (kajálni nem jön) - nem is ül be velünk?
Hooligan plusz egy fő
LarionSex (?????)
Függőben:
YikeSS + 1-2 fő
Vigipapa
Hidi nem veszel részt a túrán? Végülis ez még csak a helyfoglaláshoz lényeges lista és természetesen marad még hely a csárdában így aki kimarad az azért nem kint marad
Most nekem is van időm itt gépezni,mert ebben a mocsok időben nincs senki,vagyis alig vannak!
Tegnap mikor elváltunk én vissza mentem és megálltam tankolni!a körforgalomban egy autós felnyomta az oszlopra a robogós kissrácot! a srác a földön maradt az autós meg lelépett!nekem a pisztolyból még folyt a benzin és nem tudtam utáőna eredni a gyökérnek!Az eset viszont olyan távolságra volt,hogy nem lehetett kivenni a rendszámot!
Egyébként GSRt vegyél nem fogod megbánni!nincs szó rá ,hogy mennyire jó!csak egy képem van!ezt szívesen megosztom veled!tessék:
Züllött ez a topik, most már nem kétséges!
larion6 gyere! Itt a helyed!!!
Nem kellett volna főlrakni magunkról ezt a képet ami a Kádártai múrvabányában készült
Most aztán a Steve falazhat és ha nem nemsikerül neki akkor meg költözhetek fel hozzád!