pff a matekot utálom szóval mérnökség ki lőve, vért nem bírom naon jó ma voltam vérvételen végig néztem de mikor műtenek azt nem bírom. Ügyvédnek meg hülye vok. De van még sok ezer munka. pl: autóvillamosság szerelő, vagy rendszer gazda
Hát nekem sem kéne ducati de azért ha ingyen hozzám vágnák elfogadnám. eladnám és vennék vmi mást. De honnan szedték a telcsi számom. De ez jó ötlelt lehet pályázni ingyen.
Hát még én! (bár itthon nagy banzáj lesz.......de NEM ÉRDEKEL! 3 Edit + a házassági évforduló + kisfiam szülinapja, és ez mind szept. 16. de meglehet ezt tartani 17-én is...)
Micsoda mázli! Bekapcsolom a gépet, és egyből a Napsugár ragyogja be felhőtlenül az estét!
És szavakat nem találok a csodálattól!
Remélem nem vertek meg érte!
Lásd az igazolványban!
Amúgy a kamionozás jó dolog. Majd én is nyomom a gázt meg húzzom a légkürtöt.
A tisztelet hatványozottan megvan Feléd!
De nekem itt élnek 10 méteren belül mind hárman.......(anyós, ő anyja, meg lánya, a kisebbik)
Anyós nekem is Edit. Igy én is kellően motivált vagyok a túrára!!
Aug.31, csütörtök, Pannónia Ring, MICHELIN POWER.
Klassz programok, gumi akcióval és akkár ingyen pályázással. www.ducati.hu
De ezek honnan tudják a tel. számom meg hogy motrozzok??? lehet sötét zsaruk vagy mi
Ezért is tisztellek,becsüllek!!!
A mosó Kiskunlacházán van, és tényleg szuper! Csak néha sokat kell várni! (de nem baj, van a közelben 2 jó flamózó is....)
A mosó GPS adatait megadnád???
Talán nem lesz napkitörés és akkor odatalálok egy ócsó mosatásra !
Te meg k...va sokat gályázol öregem.
Mi a pöcsnek ???
A Fecó majd jó lenyul figyed majd meg b..meg !
Hát még én! (bár itthon nagy banzáj lesz.......de NEM ÉRDEKEL! 3 Edit + a házassági évforduló + kisfiam szülinapja, és ez mind szept. 16. de meglehet ezt tartani 17-én is...)
De 1 hónapban 3x az nem semmi!!!!!
Tudod az én koromban má ...
Megtaláltam !
A Laca fog még 1X Gratulálni !!