Utálni fogsz: ma megint láttam a sajtóba, teccik a új hornet állítólag szept.-okt. már lesz és meg lehet szemlélni
De legalább szűkül a kör .
A yamaha valszeg kiesett
Köszi , úgy látom nem csak egy jó vassal leszek gazdagabb , de jó motoros fejekre is találtam . Remélem jövőre egy-két motorozós-találkához én is tudok csatlakozni ...
Üdv , hasznaltauto.hu oldalon " múlattam " az ídőt mikor rátaláltam e gépre / GSR / , a SUZUKI KATANÁ-hoz egy örök " plátó " szerelem köt , sajna ezt már rég nem gyártják ,igy szinte le is mondtam a motoros jövőmröl , de mikor rátaláltam a GSR-re rögtön tudtam hogy nem csak legszebb álmaimban maradok motoros / régebben is az voltam / utánna próba , egy fél éves gépet de mivel nem tudtunk megegyezni irány a bolt . A két esemény között nem telt el egy hét...
Először is gratula a vashoz!
Másodszor: gratula a szívedhez!
Harmadszor: gratula az eszedhez!
Negyedszer: gratula a szépérzékedhez!
Nem fogod megbánni! Ricardoról annyit, ő szerintem már rég tudja belül, hogy GSR lesz az.......csak még nincs meg a pénze, vagy szül az asszony, vagy még nincs tető a házon, azért nincs meg.....
Dadogtatás: leszabályozás (ami egyenlő egy rohadt nagy adrenalinbombával, ami mint már ecseteltem itt, felér egy Görög Zita-Angelina Jolie között eltöltött szendvicsformával.......)
Elsősorban gratulálok én is a masinához
Jelenleg még egy két embernek az ideglelése vok itt , mert vásár előtt állok és nem döntöttem. Neked első látásra szerelem volt, mint i.lacának, vagy volt egy kis hezita is? Mi alapján választottál?
Köszönöm a gratulát , majd írom a mail-t is , nagyon jó fej vagy , ha jobban ráérek bele fogok olvasni a fórum múltjába , szeretnék oszlopos tagja lenni e gsr , bocsánat GSR körnek , sokat fogok kérdezni ,bár van némi motors múlt 30-40 ezer km kettő MZ ETZ -vel mert igenis ők is megérdemlik a nagy betüt mert soha nem hagytak cserben , újonan vettem azokat is , és szépen be is járattam , utána is vigyáztam rájuk , nem is voltak hálátlanok , sok szép órát töltöttünk együtt , na bemutatkozásnak ennyi rögtön az első kérdés : mit értesz " dadogtatás " alatt ?
Nincs az az Isten, hogy egy GSR-es kihagyja a holnapi Klántúrát! Még ha megígérnéd a meztelen motorozást, akkor se!