ja,a többi helyre jött,,,,a boxtól eltíltottt a doki a csuklóm végett,mert hiányzik egy darab,,,de a lábam a vártnál jhamarabb és jobban gyógyúl,,,a röntgenképen olyan mintha szét sem tört volna....cska a kezem maradt szar....de a motorzáshoz jó...
sajnál,saajnálgat,sajnálgatom a Macit,ölelget,saajnál,puszilgat,,,szegény Mackó igyál estig meg 2 üveg 52% páleszt,,,hidd el jól leszel,szard le az antiniotiukumot......de ha belegebednél,akkor én szeretlek a legjobban,meg minden,,,,,csak a békát add nekem...
Tisztelt Fórumozók ! Kész van a ku..a jó hangú kipufogóm "öcsimura" fantasztikus 30mp-es videója ! Ferde mint Én ! Motorzni is így tudok ! Igazság szerint , mindent csak így tudok ! Adatlap .
nem,most csináltam meg a bal lábam...begyúlladt a körmöm a nagylábujjamon...eséstől van ez is...mit ne mondja ez fáj a legjobban összeségében....meg mennék a dolgozni,de igy nehéz felhúzni a cipőt
igyál pálinkát,szerintem jobban lesazel,nekm segít mindig.... de komolyan mondtam,,,menj le a motorodhoz és nézegetsd,vagy ott a garázsban menj egy kört...higgy nekem ---én mennék...lelki terápia ami segíti a testet is a gyógyulásban
Jó de te leszel a főnököm,ilyen ötleteknél a vezért kell tolni...én csak szervizelek csendes magányomban és örömmel nézem ahogy a nagy polár beart épp telibe rakják...én meg csak szerelek tovább látod,hogy mindent félkre értesz?én csak a baráti jóindulatomat ajánlottam fel,te mge itt egyből evvel jössz....rossz az aki rosszra gondol,kicsi pihe puha polár maci
A lényeg,h kutyisétáltatáshoz jó legyél
Amúgy minden ok?!
Még nem hazudik...