Én semmit nem akarok bizonyítani, sőt saját megítélésem szerint még kicsit sem tudok motorozni.
Csak elhangzott egy kiemelő, megkülönböztető és diszkriminatív felsorolás.... néhány ember képességeiről....
Ami szerintem nem fontos, mert nem ilyen dolgokban kell megkülönböztetnünk egymást.
Sőt, nem is kell megkülönböztetnünk egymást...mert mindenki másért fontos, másak az értékei.
Akkor most én mi vagyok,se majrécsik,se lábtartó,homlokig döntöttem a GSRt és kipum is szikrázott már,nem beszélve a több kilométeres kerókról,,,,,,megyek, nem vagyok szívesen látott személy
vajon mit akarnak azok bizonyítani,(meg kinek,meg miért,),akiknek az a fontos hogy mekkora a majrécsík,meg mennyi a köridejük,meg én gyorsabb vagyok,stb................Nem a motorozás szeretetéért motoroznak? Ez valami bizonyítási vágy,vagy valami lelki sérülés mentális kezelése lenne?
Na majd megkérdezzük a pszihiátert.....
nincs rajta köridőmérő, amikor kint voltam a szayerg féle időmérőt teszteltük. Tökéletesen működött saját és idegen jeladóval is. 18ezer körül árulta, de sajnos most kinet svédbe vagy hova, azt várom hogy hazajöjjön és gyártson még néhányat..
Csak elhangzott egy kiemelő, megkülönböztető és diszkriminatív felsorolás.... néhány ember képességeiről....
Ami szerintem nem fontos, mert nem ilyen dolgokban kell megkülönböztetnünk egymást.
Sőt, nem is kell megkülönböztetnünk egymást...mert mindenki másért fontos, másak az értékei.
Na majd megkérdezzük a pszihiátert.....
jó estét,,,,,
Meg én mindig úgy megyek, ahogy én akarok...nem úgy ahogy mások akarják.
Naaaa, egy utolsó helyezést, naaaaa.......