Evia? az messzebb van,1400 km,és akkora hegyi szerpentin van,hogy bexarsz! az egyik buszosunk 240 valahányadik kanyarnál hagyta abba a számolást...... És kb 200 km Athén onnan,Korinthos,Termophüle is ott van közel.........
Csak ez az út sok lé lenne,de megérné.......
Nekem is van egy gatyám amitől megválnék! (adatlap) Nem számoltam a sörhasammal, amikor vettem Gatyát vazzeg mostantól csak este fogok venni, addig biztos iszok egye sört!
Jó a versenyruha...versenyezni, de legalább is sportmotoron.
Mivel úgy van varrva, hogy a sportmotoros előrehajlós testtartásban legyen a legkényelmesebb, így attól eltérő testtartásban nem lehet
túl előnyös hosszútávon, pl. túrán. Valamint többbnyire egyrészesek.
Persze ki, miben köt kompromisszumot.
Jövőhétre megint szar időt mondtak.....legalább kikúrálom magam mire jó idő lesz....
Szerintetek jó a versenyruha?csak mert kevesebb benne e puha anyag szinte csak bőrből meg protektorból áll...nagyon gondolkozok hogy elkéne adni....mondjuk zsir új...
Szofiát is megnéttem,,,Calafatnál keltem át bulgáriába romániából...dévánál van egy 44km szerpentin.....jó kis út,élveztem.....egy seggel toltam le a 3000km-et.....jó hakni sok mindent látam,érdekesek az emberek.....por nem vol csak rengeteg csonti
Most tudatosult bennem hogy Nőnap van......
Boldog Nőnapot a kedves csajsziknak! (és nem találok valamilyen ide illő robbantikus képet e! )