Na csá mindenkinek,mentem "gyapotot szedni"!
Krisz,szombaton hívlak,ha nem esik akkor szombaton is kellene mennünk.......(Citadella?) utána meg valamerre.....
Na File,ez jól esett mi? Amikor beröffent,szétcsúsztál mint a dobostorta mi?
Végre nem kell félned hogy nem vesz észre a sokkerekűt vezető majom,és melléérve rádhúzza a kormányt....
HI. Nekem ez van. Oktatás közben a nyakamban a poló alatt.
Rezeg,sípol, villog. Ha motorral megyek dolgozni, akkor az 5 éves kis csávók indítják a gsr t. De csak az aki jól úszott . Na azt nagyon bírják.
Mert már elmondtunk itt mindent, hogy hogyan lehet... neked csak választanod kellett a lehetőségek közül.
Mondtam én is, hogy 30-40 per kényelmesen.
Melyik megoldást választottad?
Tudjátok azokat az embereket tartom valamire , akik amit mondanak azt is teszik ! Muchos Kájosz ilyen ! "Ami a szívemen az a számon" stilusban . Én szintén zenész de : a nem csúnya nejemmel voltunk nála , de az én seggemet nézte így is ! ! ! Na mindegy . Örülök , hogy megismerkedtünk Káj ! Megbeszéltük , hogy a gazdasági helyzetre való tekintettel , akinek nem lesz pénze túrázni , Ő válallja a költségeket mert megteheti , és mindenkit szeret ! Még a Macit is , de őt máshogy ! Ja : vasárnap lájtos guri-guri balcsira , tessék jönni !
mondot a hétvégére Szilárd apánk.