Tegnap voltunk a Májerekkel az Eringen, és kicsúszott a hátsó kerekem a kanyarban. Motorkormány precíziós vascsővel visszahajlítva, nekem csak a fejem fájdult meg, egy kicsit lekoppintottam az aszfaltra, meg most kezdem érezni a bal csípőszögletemet, elég olcsón megúsztuk.
Nekem sincs rá szükségem! Félkézzel lábujjhegyen állva a bal lábtartón az orrommal húzva a gázt is simán megy minden! Épp ezért még én kérek 10 rongyot, hogy a kykee nekem adhassa!
Pintyőke!miéé laksz vagy máshonnan megközelitve,miért lakok ilyen messze tőled!ha a szomszédom lennél jól el lennénk hízva mert állandó zaba lenne! dont wőrri lesz hami!
És 2 évig mit csinálljak????Nem lehet valamit a papírokkal okoskodni h akorlátozottal is mehessek vele??Most vegyek kisebbet aztán nagyobbat 2 évre ??Pénzkidobás az árkülömbség...
A jó motorral egyetértek, a felsorolás többi részét hagyjuk........
Látod, van akinek a rutinvizsga is leküzdhetetlen hegyként tornyosul.......az ilyen mit fog kezdeni az ajándék vezetéstechnikai tréninggel, hmm? Hát nekem adja!!!
Jobb oldalra esett mégis a bal oldalad fáj!
Az bizti nem dől el,hacsak nem öregecske!
Jobbulást neked is és kis szárnyas barátodnak is!
Hidi mi történt? Te/motor milyen állapotban?
Ne add el Lacának!
Adok érte 40000-et!
Bár nincs rá szükségem!!!
35000-ért tied a veszettségteknikai tré-ing!!!
Meg lett edve a tijed is!
A jó motorral egyetértek, a felsorolás többi részét hagyjuk........
Látod, van akinek a rutinvizsga is leküzdhetetlen hegyként tornyosul.......az ilyen mit fog kezdeni az ajándék vezetéstechnikai tréninggel, hmm? Hát nekem adja!!!
Kykee:szendics oké!gyorsat kérek fekával!!Lehet cipős is!(vagy bakancsos)
Rendsz ie kajj.t?