Jó reggelt Klán Tagok!
Akkor többek kérésének megfelelően, Pécs kimarad a túrából!
Úti cél Szeged.
Indulás augusztus 26.-án 8:00-kor Áporka MegaCity-ből!!!!
A programot Lacus találja ki!!!!!
Soltvadkerti fagyizás, halászlé zabálás feltétlen benne legyen!!!
(Erre az útra térképet sem csinálok, mert minek.)
Kykee! Tarkáéknál van egy kis bibi (családi) hát nem tom mi lesz a lejövetellel... most írt sms-t,nem részletezném.
Majd beszéljetek telcsin...oszt üzenjetek!
A CB Pista Baráttewsómnak itt van Veszprémben Tattoo szalonkája és pikk-pakk felheggesztenek egy általad választott/hozott anyagból tetkót!szépen és pontossan dolgoznak steril környezetben! 2 évgaranciával Ja má megint belomobilozódtam
Ő a Cb:
Nincs itt ám semmi trükk el kell ismerni hogy szépen fejlett parasztgyerek vagy Kykee tesóm! A napi 10-12 óra mobiltelefon-hegesztés, kalapálás ekkora bicepszet fejlesztett
Amúgy nekem is van tetkóm, no egyszerűbb mint a tiéd, de majd szeretnék még csináltatni, ha lesz rá pénzem/időm
Halogén Steve!
....inkább lazuljunk most és igy összéb teszi a KLÁNt is! mindenki jobban megismeri a másikat,nem csak az utat!aztán meg a következő túra legyen Horvátországba egy 3 napos hosszú hétvége a tengerparton! Aztán Miskolctapolcai túra lazulással nézelődéssel kajálással,majd a évadzáró túra meg New York
Oké, csak okoskodtam! Én csak a Tesco-Metro-Interspart ismerem arrafelé...
Lehet, hogy igazuk van a többieknek, hogy most menjünk Szegedre egy kis kapcsolaterősítő találkozásra, sok dumával! Ahogy látom, nem mindenkinek van kedve sokat ülni a vason, pedig minden perc ajándék! De érthető is! Aztán még idén összehozunk egy Pécs környéki kanyargást Villánnyal, Harkánnyal, Szigetvárral, stb......Pény megér egy teljes napot, nem csak rohanást! (de jó, hogy ennyi fajták vagyunk......még én vetettem fel az ötletet....) De persze én mindennek örülök, csak menjünk!
Szevasz Laca!
Az igaz, hogy mostanában, nem jártam Magyarhertelend felé, de régebben nagyon pocsék volt arra az út!
Kishajmásnak viszont meg van csinálva!!
Amúgy Pécsen nőttem fel, oszt ismerem a környéket!!!
Várom az új programot !!!!!
Útvonal ????
Szerintem ha Te is gondolkozol a tetkón akkor és ezt javaslom !
A mai naphoz pedig hűsítő habokat !
Csaó mindenkinek !
Dody