Don Dottore!!
Szokás szerint mára is TE rendeled a kaját-de most valami fullosabbat!!!!
Ez eddigiekhez képest most csak az változik hogy,ma te is fizeted!!!!
De nem este7-re!!
Megjelenés kötelezöen kajával együtt 17,00-kor!!!!!!
Hozd a bratyódat+az autóját!!!
Ancsika mini moto mami!
megtudtam Tarka tesó miért olyan hülye!a toaletten kint hagyta a pulton a csomagját és szóródott ki belőle!igy könnyű marhának lenni:
Én lehet hogy kűlsőleg afromagyarnak látszom,de nem vagyok az,sem király!de ezt a TL topicon te mered kérdezni tőlem!?és én vagyok nagy király?
nézzünk máá egy kicst a körmödre!a barátaid elöl ennyi mindent eltitokolni,nem szép dolog!
Az imént mutattam kisgyermekemnek Kitti fehérruhás képét,vazz,szó szerint elállt a lélelgzete,majd huncutul nekiállt mosolyogni,és közölte,hogy édes.Becsszó,esküszöm (picit zavarba is jött).
igen gyönyörü gyermeketek van,mélyen gratulálok is hozzá!
remélem zsivány is,de van betyárbecsület is!részemről megbeszéltük,csak az Ő beleegyezésük kell!majd okosan megismerik egymást és hagyjuk,hogy a Kupidó melozzon rajtuk! Akkor ezek szerint elkeztünk egy régi hagyományt,amit a Királyok(mi motorosok )annak idelyén jól müködtettek!csak most jobbak a lehetőségek! A mai ferde,beteg világban ez így szertintem biztonságosabb mind a gyermekek,mind a szülök számára!
Szokás szerint mára is TE rendeled a kaját-de most valami fullosabbat!!!!
Ez eddigiekhez képest most csak az változik hogy,ma te is fizeted!!!!
De nem este7-re!!
Megjelenés kötelezöen kajával együtt 17,00-kor!!!!!!
Hozd a bratyódat+az autóját!!!
Csoki!
megtudtam Tarka tesó miért olyan hülye!a toaletten kint hagyta a pulton a csomagját és szóródott ki belőle!igy könnyű marhának lenni:
nézzünk máá egy kicst a körmödre!a barátaid elöl ennyi mindent eltitokolni,nem szép dolog!
Kykee ,szavaid jól estek,tudom,hogy szép,de a nagyobbik sem kutya,csak Ő már öreg lenne Kittikének .
Nézzed má meg a képet picit jobban!
ha nekem sikerült,neked is menni fog!
..........ha ez megvolt akkor klikk a képre!köszi
....nincs rám való méret!már kerestem,de már 11 évesen sem találtam
igen gyönyörü gyermeketek van,mélyen gratulálok is hozzá!
remélem zsivány is,de van betyárbecsület is!részemről megbeszéltük,csak az Ő beleegyezésük kell!majd okosan megismerik egymást és hagyjuk,hogy a Kupidó melozzon rajtuk! Akkor ezek szerint elkeztünk egy régi hagyományt,amit a Királyok(mi motorosok )annak idelyén jól müködtettek!csak most jobbak a lehetőségek! A mai ferde,beteg világban ez így szertintem biztonságosabb mind a gyermekek,mind a szülök számára!