Kár,h későn értesültem erről a karikáról szivesen mentem vóna!
De sebaj azért nagyon jót gurultunk a többiekkel(Abdul,baripeti+Andi ,sipiapi ő meglepi volt!)
Gödöllőn fagyiztunk 1 et,ott összefutottunk a Kuksimano "brigáddal!
Remélem ők sem áztak el!
sziasztok! most értünk haza. volt egy kis poprád oda-vissza, helyre, tétre, befutóra közel hatszáz kila.. úgyhogy a fagyiról Veletek lemaradtam legközelebb másképp szervezem...
remélem nem áztatok meg...
Mi is m1ünk,de még nemtudom hol csatlakozunk!Mi 15:30-kor találkozunk a szentendrei úton a shox előtt!(Abdul,Baripeti,syrus,.......)Megyünk 1 visegrádot utána komp és vác felől támadunk!
Majd megcsörgetlek!
Kössz az infót, akkor nem rángatom a szarvát!
Oké,remélem összefutunk!Olyan 17:25 körül érünk oda,ha bármi gond adódik, te is rámcsöröghetsz a számomon!30/5303328!
Jó utat Szlovákiába nektek!
Tegnap beneveztem a vasra, kb. 2 hét, és ráülhetek. Fekete K8-ra esett a választás, ABS nélkülire, mivel az egész országban nem lehet kapni ABS-es K8-at
Szeretnék a mocira bukógombát, a szalonba mondták, hogy gyáriból 2 féle létezik, egy kisebb, és egy nagyobb. Melyiket érdemes feltenni? Elég a kisebb is?
kuksimano! gödöllői RFK ma Isaszegen mér 14-19-ig
most megyünk szlovákiába túrázni, remélem visszaérünk a váci fagyizásra.. akkor a gödöllői találkapontra mennék.. jelentkezem!
na,persze,cöcöcö,bizonyitékot
Nekem a féklámpa is villog és benne az irányjelző is!
Mátol már Laczi Pitykó márkatársunknak is ilyen.Ment elöttem verőfényes napsütésben és nagyon tökéletesen látszik az irányjelző a féklámpatestben
Kár,h későn értesültem erről a karikáról szivesen mentem vóna!
De sebaj azért nagyon jót gurultunk a többiekkel(Abdul,baripeti+Andi ,sipiapi ő meglepi volt!)
Gödöllőn fagyiztunk 1 et,ott összefutottunk a Kuksimano "brigáddal!
Remélem ők sem áztak el!
remélem nem áztatok meg...
Oké,akkor ott találkozunk!
Mi is m1ünk,de még nemtudom hol csatlakozunk!Mi 15:30-kor találkozunk a szentendrei úton a shox előtt!(Abdul,Baripeti,syrus,.......)Megyünk 1 visegrádot utána komp és vác felől támadunk!
Majd megcsörgetlek!
Kössz az infót, akkor nem rángatom a szarvát!
Oké,remélem összefutunk!Olyan 17:25 körül érünk oda,ha bármi gond adódik, te is rámcsöröghetsz a számomon!30/5303328!
Jó utat Szlovákiába nektek!
Oké,remélem odaérsz és találkozunk!Ha bármi gond adódik a 30/5303328-as telefonszámon elérsz!
Oké,remélem összefutunk!
felugrottam Pestre fodrászhoz
Szeretnék a mocira bukógombát, a szalonba mondták, hogy gyáriból 2 féle létezik, egy kisebb, és egy nagyobb. Melyiket érdemes feltenni? Elég a kisebb is?
06305603806!
Most sikerült megébrednem! Nem megy valaki valamerre ? Mennék én is és majd du csatlakoznánk a fagyis csoporthoz!
most megyünk szlovákiába túrázni, remélem visszaérünk a váci fagyizásra.. akkor a gödöllői találkapontra mennék.. jelentkezem!
Nekem a féklámpa is villog és benne az irányjelző is!
Mátol már Laczi Pitykó márkatársunknak is ilyen.Ment elöttem verőfényes napsütésben és nagyon tökéletesen látszik az irányjelző a féklámpatestben
max csak a lányomról és a mociról