Alex CBR rel gurultam ma egy kicsit. Kerepes - BP - Visegrád - Esztergom - át Szlovákiába - Sahy
nál vissza - Rétság 2/a n - Fót - Kerepes 250 km. Maradt 2 csík. Igaz Esztergomig 90 100 zal
mentünk. Visszafelé egy kicsit már siettünk. Jó volt a Szlovákoknál is nagyon szép helyeken jöttünk.
Ma csak összejött 1 kis motorozás,visegrádi fürdőzéssel a DUNÁBAN
Közel 400 KM-t mentem,a mai nap átlag fogyasztása 4,4 liter/100KM.Az új GSF 650 Bandit fogyasztása is hasonló !1 GSR-essel találkoztunk 15 óra előtt.
azonnal cseréld le! Én 18ekmnél jártam úgy mint te,aztán csere volt szintén rr.most már 6ekm van a dunlopban,de bánom h ennyit vártam a cserére.na esküvőzöm tovább,holnap szerintem csatlakozom a fagyis társasághoz.üdv mindenkinek
húúú a képeken kicsit megváltoztál
igazábol azért kérdeztem mert a motor revüben most azt olvastam hogy a bt 14 elődje a bt 16nak ,
és azt irták hogy többet fog elmenni a bt 14 től, de mivel nem tudom menynit fut a gyári gumitok ezért nem tudok viszonyítani,
lassan gumit kell vennem
szia! én vagyok aki kakucsra navigált (most álnéven ) én 5-6000 km között mentem el vele, mert sajna az első tulaj valszínű kis nyomáson használta és 3500-nál már úgy nézett ki! amúgy duplája lenne sztem.
páromnak most ez van fent gixxer 1000-ren, 3000 van benne, már kezd fogyni, kb. még 2000 van benne. talán...
amúgy meg innen a fórumról sztem senki nem fog jót mondani a gumiról (nekem nem volt bajom vele)..
nál vissza - Rétság 2/a n - Fót - Kerepes 250 km. Maradt 2 csík. Igaz Esztergomig 90 100 zal
mentünk. Visszafelé egy kicsit már siettünk. Jó volt a Szlovákoknál is nagyon szép helyeken jöttünk.