Köszönöm a tanácsokat. Én is félek egy picit, de ez benne van a motorozásban. Én úgy tartom a motorozás főleg fejben dől el... (leszámítva a sok kötsögöt az utakon... )
Hát ABS--est vennék, de sehol nem kapok, csak 2007-est. Ha meg már veszek, akkor k8 legyen. Ami a durva, hogy még rendelésen sincs sehol. Szeptemberig látják a bejövő motorokat, és egy ABS-es sincs köztük, úgyhogy valószínű marad az ABS nélküli.
Ha valaki valahol tud ABS-es k8-ast (fekete színben érdekel elsősorban ), akkor ne titkolja
Köszi Abdul, megnyugodtam látva hogy mennyi cucc van a tiéden :)
Nekem egy 50x35 cm-es sátor lesz, és kész...
Na jó hétvégét mindenkinek, széles utat, irány a camping :))))
Hali! Szerintem nem kell aggódni. Én így utaztam elég sokat, rendes fix csomagtartó váz nélkül és már nem a gyári dobbal, mégsem lett semmi gond a csomagokkal.
Sziasztok! Ezer éve nem jártam erre, teljesen leköt a motorozás :) Viszont villámkérdésem lenne:
Vettem egy GSR csomagtartót, amit a doboz alá szoktak tenni. A sátramat szeretném rá feltenni, de attól tartok, hogy a kipufiból jövő langyos fuvallat megpörköli. Van már ilyen tapasztalat valakinek?
igyekezzetek haza mert holnap piszok meleg lesz
ma van a polgárdi motoros talaka....mennék de holnap reggel melózom. holnap meg egy lagziba megyünk...... ...jo mocizást mindenkinek a hétvégén
Ha valaki valahol tud ABS-es k8-ast (fekete színben érdekel elsősorban ), akkor ne titkolja
Nekem egy 50x35 cm-es sátor lesz, és kész...
Na jó hétvégét mindenkinek, széles utat, irány a camping :))))
Na gyerekek, legközelebb vasárnap este leszek, elmentem az osztrák túrára. Vigyázzatok magatokra, és legyetek rosszak.
Vettem egy GSR csomagtartót, amit a doboz alá szoktak tenni. A sátramat szeretném rá feltenni, de attól tartok, hogy a kipufiból jövő langyos fuvallat megpörköli. Van már ilyen tapasztalat valakinek?