Sziasztok!
Kuksimano, én Motopityu fia vagyok, fater azt üzeni, ,, oké tudjuk merre van az a fagyizó ,, !
Mondta, h lépjek be az ő nevén, csak elfelejtettem a kódját..
Szerintem olyan 18:00 körül érünk oda és a kompátkelőnél van egy fagyizó, oda szoktunk menni!Amúgy azért gondoltam egy ilyen könnyű váci túrára, hogy összeismerkedjünk a cimborákkal és személyesen jobban megtudjuk beszélni a további túra útvonalakat a jövőben!
Üdv!Látom vannak itt környékbeliek Vagy én vagyok az!Ha lehet csatlakoznék a jövőhéten a túrázáshoz!Szécsényben lakok de ha igy Vác meg a környékén mentek akkor szivesen csatlakoznék Szeretnék minnél több GRS társal találkozni
Hali: Syrus és Kuksi. Syrus akkor most h legyen ez a holnap délután. Kuksi az az igazság,h a Janival tegnapelött megbeszéltünk egy nógrádi bulit . Syrus már csütörtökön is oda szeretett volna menni, de
döntést hoztam így kénytelen volt kompozni . Syrus?
Szia MotoPityu, Syrus6, Kykee, Hojtjej, YikeSS és többi motoros cimbora!
A holnapi fagyizással egybekötött motorostúra Vácra akkor élő dolog!17:00-kor indulunk az isaszegi Damjanich iskola elöl,ti akik Kerepesfelöl jönnétek Gödöllőn a kastély elött találkoznánk olyan 17:25-kor!
Az útvonal változatlan Isaszeg-Gödöllő-Szada-Veresegyház-Őrbottyán-Vácrátót
-Vác lenne!
Ha van kedvetek jönni gyertek!Jó lenne már találkoznunk! Irjatok vagy hívjatok,hogy jöttök-e!
További szép napot mindenkinek!
Stét kivánok fiatalok!
Ma délután majdnem lett egy tükörleütés
!Szabályosan bemegyek a körforgalomba,erre mögöttem a paraszt egy kisbusszal megelözött a körforgalomba.Mögöttem ült az Edina,majd infarktust kapott, nekem meg habzott a szám.Mentem utána azt anyáztam a kötsögöt meg üvöltöttem a fasszopóval.Mondja most mi van,csak kijött a körforgalomból.Edina kiabált hogy ne csináljak semmit.Elszámoltam gyorsan végtelenig 2szer,aztán hagytam a faszba a pondrót!Rám ez nem vall .Biztos az új rostélynak örültem,hogy viszonylag higgatt maradtam.
Kész!
Na ,milyen lett?