ma befürödtem a gumivásárlással. Olyan vágott slicket kaptam amit isten ments hogy feltegyek a motorra. Igaz visszaadják a zsét, de a a postaköltéget nekem kell állni. Ami oda vissza 4000 Ft. Kemény tanulópénz...
Ma már túl vagyok a gyógytornán,és már mankó nélkül "m1ek"!
Bakker azért nem gondoltam volna,h ilyen nehéz lesz! De szép lassan ráérzek!Sok volt a 6 hét,de már túúúúúl vagyok rajta!
Az izzókészletet , elsősegélycsomagot kérheti, a baleseti bejelentő nem kötelező,de jó ha van nálad!
Nekem befért az elsősegély csomag az ülés alá,pont befér!A Corába lehet kapni kifejezett "A" tipusú elsősegélycsomagot, olyan 1500 és 2000Ft között van az ára,de ez nem biztos!Izzókészletként pedig beraktam egy pár izzót zacskóba és begyürtem az ülésalá nagynehezen,természetesen egybe sikerült!
Nagyából ennyi!
Felemeled a tankot, kitámasztod a támasztóval ami a szerszámkészletnél van, kicsavarod a légszűrő tetején a csavarokat, leemeled a tetejét és tisztíthatod a belsejét..Eccerű
csak vigyázz, nehogy félrelépj
Ma már túl vagyok a gyógytornán,és már mankó nélkül "m1ek"!
Bakker azért nem gondoltam volna,h ilyen nehéz lesz! De szép lassan ráérzek!Sok volt a 6 hét,de már túúúúúl vagyok rajta!
Az izzókészletet , elsősegélycsomagot kérheti, a baleseti bejelentő nem kötelező,de jó ha van nálad!
Nekem befért az elsősegély csomag az ülés alá,pont befér!A Corába lehet kapni kifejezett "A" tipusú elsősegélycsomagot, olyan 1500 és 2000Ft között van az ára,de ez nem biztos!Izzókészletként pedig beraktam egy pár izzót zacskóba és begyürtem az ülésalá nagynehezen,természetesen egybe sikerült!
Nagyából ennyi!
Perszeeeee
Közepe is jöhet azt full!
Csaó
Köcce már jól van ! Még 2 nap és dobom a mankót! Remélem h nem lesz semmi gond vele és akkor már ülök is a kutyulira!
Dody papa,megjött a burkolat!
ime: