Mindegy!Miért lenne hari!?Sajnos van ilyen,hogy elkapkodják a gumákat,aztán kell várni,mire lesz Metzi!
Más fajta guma a z van,csak K2 nincs.
Ha mér kilátszik a levegő,az valóban nem játék
Hát azt írtad hogy nincs, úgyhogy kényleten voltam másfele menni mert nagyon fogyóban a gumma, nem szeretnék szálszakadásig járni vele...nehari, de sürgős volt...
Kicsit visszatértem a gyökereinkhez. Erdélyben sokfelé jártem, de a legnagyobb élmény az volt, hogy beszéltem a helyi székelyekkel. Ha most kéne szavazni megszavaznám a kettős állampolgárságot. Ha háború lenne harcba mennék értük
kispohi, semmi baj az ABS-el, de csak nekem volt eddig ilyen, a többiek az előítéleteikből írnak. Majd ha meg tudod vizes macskakövön fogni a motort áldani fogod az eszed, hogy azt vettél....
Februárban ültem utoljára egy RAV-4ben!
Miért?
Kykee láthattalak tegnap egy csúnya zöld terepjáróban
Más fajta guma a z van,csak K2 nincs.
Ha mér kilátszik a levegő,az valóban nem játék
Most akkor mi van
Kicsit visszatértem a gyökereinkhez. Erdélyben sokfelé jártem, de a legnagyobb élmény az volt, hogy beszéltem a helyi székelyekkel. Ha most kéne szavazni megszavaznám a kettős állampolgárságot. Ha háború lenne harcba mennék értük
Jó volt a ratyimenet? ? ? ?
Hallom téged is megdobáltak a melegfelvonuláson? közben meg kiabálták,hogy bu-zi rendőr,bu-zi rendőőőr
Na jó csak viccelek......
...de most komolyan mi volt,hogy érezted magad? ? ?
Meg stoppiezni sem tud,mikor kellene!
mentem aludni