Hááát Laca, akkor ez most nem jön össze, hacsak nem kizárólag az első oldal útvonalát teljesítjük Veszprémig, aztán le az újonnan nyílt Aquaparkba a Balcsihoz, hogy kipróbáljuk (bocsánat, kipróbáljátok ), ki nem szorul be a csúzdába!
Azért egy fürdőgatyát bedobok a tatyóba...
Két bibi van: 1. ha én levetkőzöm, minden nőnemű lény kisajátít magának......
2. A múlt heti közel sem teljes túrából nyolc után értünk haza, most többen leszünk, hosszabb úton.
Szép jó estét Urak!
Holnap végre gurulás, no de mennyi! Nem tudom ki hogy van vele - nem akarok puhánynak tűnni, elvégre GSR-em van - de nem lenne jó beiktatni egy kis fürdést valahol? Gyönyörű az idő, Balaton körül keringünk a 40 fokban...
Haligali Steve papaboy!
Mi a Béláékkal ott leszünk a Kenesei Mol kúton!
-Köszönöm a dicsfényezést,igyekszem,bár néha gátolják!ma is azt mondták nekem:TE egy Isten vagy..... most erre mit mondjak????
Bizzzzd csak reám nemes vas gsr lovag,majd vigyázok rájuk és mutogatok nekikje szép alntsik tájakat!mit szólnál a Balatonalmádis pihenődhöz!ez egy nyugis környék,még a kulcsot is a motorban hagyhatod! verekedés sincs soha!
Remélem a legközelebbi TÚRÁN már ottan löszöl TE is!azt hiszem Isztriára MENNE A KLÁN!már aki akar,de TE,Te akarsz!sőt,ha addigra milliomos leszek,TE állod az egész utat akinek GSRje van és KLÁN tag!igyen legyen
Kykee!
Rád bíznám Lacus barátomékat! Jófajta rendes népek gyönyörű motorral csak kicsit szédülnek a betonon kell nékik a belevaló idegenvezető A társaságukban sem fox kevésbé unatkozni a pihenőkön mint velem unatkoznál ezt garantálom Meg ha a közelükben vagy akkor sok felvételen rajtaleszel és könnyebb lesz hálivúdba vinnem anyagot rólad hogy a vásznon is láthassa mindenki a váltörő egyeneseidet
Vajon a Balaton mellett hol kellene töltenem pár napot a közeljövőben
GRATULA!
Azért csak kitaláltam még a színét is ezért jár valami?