Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Füléra? Ha mégsem arra gondoltál, akkor tudnám ajánlani neked esetleg a farodba!
Ülj rá az exkimó f......ra
Ha ez nem segít akkor meg egy jegesmedvét és tuti nem fog a hőség befolyásolni közérzetileg
Megfontolandó...
Dobj bele 1-2 jégkockát
Még a medansziéban is kibírhatatlan a hőség.
Kykee!
Előbb-utóbb csak egyben lesz a kicsike Kipuff nem lesz cserézve egyenlőre akkor? Télleg! Ivecoslaca GSR Sound by Yoshi hangjáról egyikőtök sem tett említést a túra bejárás alatt pedig hallottátok. Nem tett olyan mély benyomást? Vagy csak memóriaprobléma az oka?
mivan? kilötyküllődött a víz a medansziéból?
Gratula Kykee! Örülök hogy megoldódott, remélem legalább olyan jó lesz a mocid mint előtte
Majd szombaton megvizuálom én azt a sztrítfájter-kormányt! Stoppie-t, tankon ülve egykereket addigra nyomjad ám vele!
Csak én kukkantottam be ide... Szija Kykee!
Tarka,DoC? TarkamunkálkodDoC?
Délután 5re kész a GSR!olajcsere,kormánycsere,hozzá teszem streetfighter kormány! A lámpát meg a fékpedált,csak a jövö héten teszik fel!
Steve tesókám!
Sikerrel jártam ama nemes klánunk gyarapitásában 2 személyében a szombati túrára!GSR-Béla és kedvese Petra!lassan már többen leszünk mint a Harleysek!
csak a célt kell tartanunk elhivatottan vas akarattal és szerencsével!
Látod mit tesz ha én főhívok valaki oszt rekedten mondok pár szó bele telcsibe hogy a bele meg egyéb egyebe lesz tekergetve meg töke le teszi is egyből egybe az összeg tenyeredbe értede
A dugatti elmaradt embőr kloákájára,mert hozoltata ő személyesen maga a gempát!
Tehát nem érettetik mostan kykeenek a gramótölcsér bejáratos sikositatni,mertz menek gsrke intézde!
Kykee hátt ottan van még a gramofony tőcsére az legalább keresztül meccetében is passzolhat előbb utóbb ner kúpos oszt majd síkos is lesz az!
Renben!akkor nekem maradt az a megtisztelő mozgás hogy a perem alá döntsem a gépet!ma úgy is megyek rutinra,bár ez nem vizsgatárgy!
Hát ha ti Margikát szeretitek akó én ebbű kimaradnék!harmadikként én barátok közt nem állaltatik a képben dugattyúknak!
kykee!

én nem tudok úgy dönteni mert csak a meröleges megy az uthoz képest!
a 2 oldalsó kitámasztó kerekeim miatt sem tudnék,ha esetleg tudnék, de nem tudok!
de nekem nincs is GSR 600-am!
Jáj a Márgitkát nagyon szeressük! Arra olyat táncolt a féllábú Áládár hogy a megadánsztú vótak oszt főfedezték a teheccségit! Aszt inkább a merdzsóba szerejjűk be hogy víz ne érje a Bengát me mi cigók nem bírjuk a vizet még inni sem. Má alig várom hogy a fülembe húzza mint télen az usánka sapkámat!
Kár helyre hozotatik és embör kicsenget!-Provident neki 06 40 505050!
Á hifi hejibe van én nékem egy gromafanom,Benga Margit hangrögzítésivel,ha írdekel írjá mán!
Csaknema bontolódásra adta e bé!
Tarka!
Ne tervezzed még a rajzot béjadni mert ma hogy mezténláb vótam jobban ment a matek oszt így számozódva kiderűtt hogy több a puja hogy a villám csapna az asszony szapora seggibe!
Meg a Lacus komámtúl meveszem azt hifiszerkezetet amivel régen barnabőrű siheder korában újított a korábú oszt afejin sétáltatta oszt azt is be kéne tervezni szerelni jól a kórdéba hogy bunyós pityut hallgathassuk az úton mikor megyünk majd a bucsúba!
Jelezzed drága komám ha papirok készen oszt a gyár kezdené a limo gyártását.
Azt mondjad má meg nékem vonatot is tudole? Me az én távoli unokatezsvírem örökölt egy sínfeszedő kájeftét oszt lehet a kertbe jó vóna egy sikuku.
A 10teletetes úr is a tizteletét kűdi!
Kykee!
Olyannak add el aki inkább ölni szeret mint a pénzt!

Elviszed a GSR a Pityuhon oszt mit csináz vele? Mijacél?