nekem meg van egy eladó swiftem "88-as 570-ért árulom.
tényleg tuti jó állapotban van.
nem baj, hogy szemeteltem kykee bácsi?
sajna most csak egy ilyen képem van róla, ha valakit érdekel küldhetek még.
Ez nem is telennél,ha nem fumányosan fogalmaznál Tarka tezsvírem!
A motorkiller már összekapart 40.000.-huft,ma adja este oda a 140.000.-huft!
szép kis drámát nyomott tegnap este a kúton a gyökér!ő engem nem ütött volna meg....blah,blah,blah........!és hogy én meg még többször meg.... mikor el volt törve a válla!?majdnem sírva fakadtam......
DoC!üdv papa amigó mió!
Lesz hidd el!ehhez ő is kell!nem szenved mellettem semmiben sem hiányt!a zity-zuty-puty nálam sokkalta hosszab,de ezt már a GYöngyinek taglaltam!A picit meg nem kell félteni,inkább féljen az aki vele akar lenni!pusek ügyben meg hozzád fordulok,mert azééé elkell egy pikantériás darab!
Bocs, hogy OFF vagyok de sürgős a dolog, ezért utólagos engedelmetekkel:
Eladóvá vált 2005-ös évjáratú (feketevázas) SV 650S motorkerékpárom!
Nagyon megkímélt, mindig gondosan ápoltam, melegítettem, szeretgettem. Sem SV kupán sem autópályán nem gyötörtem, kizárólag rövid túrákon és a városban használtam.
Piros, 9002km van benne, van rajta egy sportdob (+ a gyári), 4db mini index, kis rendszámtartó (ezekből is megvan a gyári) valamint a legutóbbi (6000-res) szervíznél belekerült egy sport levegőszűrő és az SV 1000 szívócsonkja. (gyári cuccok szintén megvannak)
1.450.000 forintért megválnék tőle amit 0% befizetővel, pusztán egy törés CASCO-val el tudja vinni akit érdekel.
Ha 10%-ot beleteszel akkor törés CASCO sem kell.
06-30-309-23-34
Nagyon szépen megkérlek titeket, ha van az ismeretségetekben valaki aki motort venne, esetleg pont egy SV-t, akkor ajánljátok be a bringámat.
halihó embörök,
látom alakul a klán túra, már csak gsr az ami nem igen lesz a körben
a francba, hogy pont most nem tudok menni, egyből jobb lenne az arány
kykee, látom gyorsan terjednek a hírek a garázsom körül elhangzottakról
Laca!
Az ízlésed remek ami a piákat illeti, de ha motorozok akkor szigorúan semmi pia!
De ha nem gurulunk akkor pusztítjuk ezeket a Doccal rendesen mi is.
Ha véletlen szereted a sopronit is, akkor nesze egy pár üveg:
Kykee!
Ahogy elnézem a képet a mama fotoérzékenysége alapján nem lesz nyugodt öregkorod! Jobb ha beszerzel már egy sörétes pusekot a kóbor kanok távoltartása végett! És a jobbegyenesedet meg megtanítod a jányodnak!
Vagy totálkáros vót????