Hát erről beszélek kykeeval!!!!!
Oda indulnánk hambizni ugyanis a képek zirc-eplény között készültek,ha jól látom(bár az mont izé tábla kicsit bezavar)
Akkor szaporázd a menni haza lépésidet.
Ma nem menni enni.Vigyázz a lányra aki kicsi.
Egyszer majdan mikor az ideje eljöve te és én meg pár harcos jóbarát elmenni ama fogadóba hol finomabbnál finomabb burgereket szolgálnak fel a megfáradt vasparipás vándoroknak!
Halmozza a hibákat úgy tűnik nem lesz hosszú életű és az utolsó óráira sokáig emlékezne ha nem az utolsók lennének
A bukógomba és a jószerencse a szerviz segítségével megmentette az enyészettől ezt az életerős gépezetet de a lelki sebek ennél mélyebbek ..hogy ezt nem fogja fel és tovább rontja a túlélési esélyeit háááát azt mondom hulljon a fírgese csak azért előtte a dellát kivasalni belőle!!
Te!TE,Te,te,tE nem vagy barom! jó barom vagy!szeretem az állatokat,igy magamat is! aki ellopva eldobta a GSRemet az a barom! nem érkezett meg a dellával!
drágaaranfalatvagyol és a többiek is biztos már alig várják hogy elmotorozzam a pénzüket de nem erről szól ez most
majd azon a bizonyos napon amit egyeztettünk átbeszéljük eztetet
Gyöngyike!
Hova lett a kép rólad az igazolványodból?!ha lecseréled valamilyen egészalakos aktra,akkor nem baj,hogy most nincs semmi rólad!de ezt pótolnod kell!
biztos mások is megcsodálnának!én már láttalak az éjjcaka mezitelenül!de a fiuk nem!!!
Oda indulnánk hambizni ugyanis a képek zirc-eplény között készültek,ha jól látom(bár az mont izé tábla kicsit bezavar)
gondolom akkor már fürdetés alcsi stb....
Tiszta anyja,csak az anyja nem tiszta!
Ma nem menni enni.Vigyázz a lányra aki kicsi.
Egyszer majdan mikor az ideje eljöve te és én meg pár harcos jóbarát elmenni ama fogadóba hol finomabbnál finomabb burgereket szolgálnak fel a megfáradt vasparipás vándoroknak!
A bukógomba és a jószerencse a szerviz segítségével megmentette az enyészettől ezt az életerős gépezetet de a lelki sebek ennél mélyebbek ..hogy ezt nem fogja fel és tovább rontja a túlélési esélyeit háááát azt mondom hulljon a fírgese csak azért előtte a dellát kivasalni belőle!!
Az Detti asszonyom ma este megyen dologozoba!én vagyokol ma pesztra!de egy törpe tarka utat kilobizok izomból! akarsz vele balhé????
Amúgy én nem csodálkozom rajta.
De ha házhoz jön akkor most nem verném magam újabb költségekbe
akkor napnak lemenésekor gépcsodák morajoltatása akár a cirki fogadó felé?
majd azon a bizonyos napon amit egyeztettünk átbeszéljük eztetet
Este azé motorzunk,vagy gyöngyi testét csodálod?
Hova lett a kép rólad az igazolványodból?!ha lecseréled valamilyen egészalakos aktra,akkor nem baj,hogy most nincs semmi rólad!de ezt pótolnod kell!
biztos mások is megcsodálnának!én már láttalak az éjjcaka mezitelenül!de a fiuk nem!!!