Mivel motorozok így sokkal közelebb vagyok a halálhoz mint egy matuzsálem korú aggok otthona bármelyik lakója!
De mit számít a kor hisz a szerelem minden korlátot előítéletet kort teret időt gátlást gátat átszakít és utat tör magának hogy be- és kiteljesedjék abban a két percben!
Ez csak természetes Dear Pearl!
Én is szeretek enninyalnifalniinni és így tovább szóval ez rendben is van És el is tartalak persze.. majd abból amit hazaadsz
Sziasztok!
Tarka, nem bánom, hogy hogyan adod el, de 80% az enyém. Kilóra nem jó eladni, mert nem dagadt. Doc, költözzek hozzád?? De akkor eltartasz! Szeretek enni
Gyöngyi én tudom a megoldást a problémádra!
Nővéredtől nem tudsz mexabadulni igaz? Ne keseregj!
Mondom a megoldást! Befogadlak én és akkor két legyet ütünk egy csapásra!
Kykee!
Ez nem a te napod vazze
Velem egy piros.. nem is.. bordó lámpán áthajtó köcsög autós akarta díszíteni a motorháztetejét.. csak gyanút fogtam valamiért és nem indultam úgy a zöldnél ahogy szoktam szerencsére ..de hát ez majd mindennapos..
SZIA Tarka!
Te is élsz Veszprémben?itt melózom a jutasin!ha erre jársz nézz be!üdv!
-sokat kérsz a gádzsiért,meg darut kellene hozzá adni ajándékba!igy már deficites lenne az üzlet!
De mit számít a kor hisz a szerelem minden korlátot előítéletet kort teret időt gátlást gátat átszakít és utat tör magának hogy be- és kiteljesedjék abban a két percben!