Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, megdumáltál !
Tatabánya?

Ami csak hirtelen eszembe jutt:

- TURUL
- Öreg-tó
- Vár

A környéken?
Várgesztes, Vértesszőlős, Tardos, Bajna
vedd ki az akksit és csinálj nekünk jó időt
Talán mert te szoktál motorozni is:-))))

A topicok nagy részén Én ugy veszem le hogy

a fórumozók 40% csak álmodozik a motorról.......ami nem baj, csak ne köpködnének annyit mindefelé
40% motoros.....ők klikkesednek mint ahogy Mi is...... vagyis NEM motor köré, hanem szellemiség, barátság.....
20% meg azt hiszi hogy mert van motorja akkor már mindent tud ezért osztja az észt jobra-balra:-) azt motor nyergében eddig max a városhatárt látta, de főleg csak HVCSt játszik a tömbök közt.

PL ott a B-KING topic.....
Szegény csóka is megkapta az áldást:-) (részben jogosan - hiszen egy KING tulaj nem szólt még hozzá, vagyis csak van)
hiszen csak azért hogy legyen nyitattot egy ilyen topicot.....és mi van benne? Amit eddig láttunk.....bár a képek némelyike tényleg jó:-)

Itt meg tényleg családias a hangulat hiszen a topiclátógatók 85%-a nem csak itt ismeri egymást hanem pl tudjuk az apró titkokat is......
PL DAWNTEZ mellé NE SÁTOROZZ:-)))))
Teddy ha alkoholt szimatol akkor szvacs lesz:-)
esSO keménykedik, de olyan mint a mikrozott RÁMA
Dzsoki szintén
Nyuszika átharapja a torkom, de ha meglátt az úton akkor beletapos/tat a fékbe hogy köszönni tudjon
Darázs naponta 30-60 percig tart dizkurzsuzt telefonban vagy személyesen
Erik a rock nagyfater - és kemény mint az állat:-)
És sorolhatnám..................................................
........................................

És vannak akik belépnek és eltünnek.......
Aragorn, Csiga, HBALI, Hápi, Tibkin........stb............................

Szóval ez tényleg jó emberek csoportja..................

Mikor mutattam Fateromnak az egyik DVD-t, csak annyit kérdezett: EZ EGY EKKORA CSALÁD?

Mi másról beszélhetnék még?
Tegnap egy ismerősömnek azt soroltam,mennyi látnivaló van felénk,meg hogy hova szoktak járni a motorosok.Hát én is meglepődtem,van jó sok hely.Na majd jövőre idegenvezetője leszek a környékünkön...
ha a manualod megvan hozzá abban tuti le van írva... nekem a tank alatt van a fazeren.
Ok, köszi ! Így leszen .
Nem tudom...amúgy én még nem is láttam a mocimban,hol az akksi.Talán az ülés alatt?
Akku kivétel kb 1 perc....ennyin csak nem múlik semmi, de az biztos hogy nem kell tavasszal egy új vásárlásával kezdened.

A LÉNYEG!

HA kivetted NE TEDD LE A FÖLDRE vagy FAL KÖZELÉBE! Valami oknál fogva lemerülnek......ezt bárki megmondja nektek......ez tény!
Mindig rakjatok alá valami deszkát....

Nekem a konyhaszekrény tetején van.........

5fok?
Nosza:-) Én azért megvárom ezzel a géppel a 10-et.........
Mostanság nem úgy néz ki, h hamarosan motorozunk!
Egyébként 2 db csavar fogja csak. És hosszabb életű lesz.
Nekem ilyen gondom nincs:-)

karácsonyi szívmelegítés volt.......
a motornak és a saját szívem is:-)))

Akku betrak....PÖCCRE indul (ezért jó az automatika:-), meg az INJEKTOR.......
járattam egy 10 percig, azt szépen 1-2-3-4-5-6-5-4-3-2-1-0 fokozatokba, hogy a fogaskerekek is átmosódjanak olajjal.......
De a venti még nem kapcsolt be.....itt is látszik hogy a rendszert kellően hütőtte az álló -4 fok.-)
Lehet, h nem szeretnek? Ez csak vicc volt!
Itt is van néha, hogy feljövök, visszanézek, mikor beleszólok csönd lesz. Egy a cipőnk?
Ohhh, köszi ...
Najah, csak én már megyek is motorozni, amint 5 fok közelébe ér a hőmérséklet .
Csak az a baj, hogy mostanában nem nagyon volt olyan . Ha kiszedem az aksit, tuti szép idő lesz 1 hét múlva . És akkor vissza aztán megint ki? ... Hát nemtom, melyik a jobb...
Sok a HA
Én is itt érzem magam a legjobban,a haya topic nem igazán érdekel.Oda belépek és kuss lesz.Na de miért?
Ez az Én családom egyik fele............itt a helyem:-)

Na azé!
aszondod?Beindult a férjem GS mocija!Hurrá!
Legelőször - még benne vunk a 8 napban! - boldog névnapot!

A pár naponkénti indítgatás nem biztos, hogy nagyon jó. Ilyenkor mindig hideg az olaj, nincs rendes kenés elég sokáig, ergo jobban kopik a motor. Javaslom inkább az akksi kiszerelését, és vmi nem túl meleg helyre elteleltetését.(huh, de hüle szó! )
Tavaszra meg vissza. Nem lesz a motornak semmi baja, ha nem jár tavaszig.
Á dehogy:-))))

Egy ördögöt nem lehet megérteni:-)
Ne tévedj el.-)))
BMW-ben is van GS:-))))

Sőt ha benyomod a GS500-at...akkor még videókamera is lesz ilyen néven:-)
http://avplanet.hu/NV-GS500
értelek
Amugy van Bandit topic is, csak elég döglős..... így ott se nagyon fordulok meg, hiszen számomra értéktelen dolgokról megy a duma....

Ez az Én családom egyik fele............itt a helyem:-)
Mit akarsz? Ez 1 jó kis zselés akksi!
szomszdol a hóhér, csak benéztem és irásra ösztökélt egy-egy bejegyzés.....azt kaptam is a visszadumát ami szerintem 1., értelmetlen volt 2., semilyen.
Az értelmetlent még megértem:-), de a semilyent?
A semmiről nem szeretek beszélgetni....ezt már levette a kigyós csaj is:-)

Vagy van téma - vagy nincs! De csak azért hogy ne unatkozak azért nem szállok bele egy "írjunk valamit"-ba
na... hogy ne legyek off-topic teljesen
kimentem kiszerelni a motorból az akksit és legnagyobb meglepetésemre egy GS bújt elő
szeptember 13-as hirdetés mondjuk... benéztem na de tuti a tied volt