Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Békés Boldog Karácsomyt Kívánunk Mindnyájatoknak!

ERIK FAMILY

Nekem is jó volt Pici-R
krómmicsodákkal pontosabban mondjuk sztem csupaszkicsifézeren jól mutat krómos tükör... de aztán azon kívül én sem sok krómos izét pakolnék a vasra
francba... azt a tagságom is buktam

hm... azt mondtad süti?

jó éjt
Nekem meg eleve nem pálya a króm......
Nem rondittom össze a fekete lovam holmi ezüstmicsodákkal:-)
De te nem tartozol bele a nemszeretembandába szerintem. ( )

Nem olyan a stílusod sajna, de ha igyekszel, akkor biztos belekerülhetsz ama privilégizált körbe, amire annyira áhítozol! Csak akkor vszeg nem fogunk soha együtt motorozni. Tudod a kevés szabadidőt inkább Szeretembandára kell fordítani. (tudod, készülni kell arra is, ha találkozunk...smink, haj a legtutibb legyen, a ruha is passzoljon, sütit is kell sütni. JA és meg is kell jelenni a találkozón! Ez mind sok-sok idő...

NA, jó éjt mindenkinek!
ne égesd magad ilyesmivel... senki sem hiszi el úgysem
nemszeretem bandával mikor motorozol?
Tudod nekem megér 12,500-at hogy szép krom, a gyári nekem se kellett volna (le volt festve ezüstszürkére.)Jó barkácsolást
Most égessem magam azzal, hogy Csekély Értelmű nyusz vagyok én ehhez a témához? De ne mondd el senkinek, maradjon köztünk...

Mikor megyünk már MOTOROZNI Szeretembanda? Menjünk-menjünk-menjünk mááá!

Dorcsi: asszem tegnap elszámoltam magam. Szóval a tegnapi sms-em mára vonatkozik!

További cép estét, majd még bekukkantok a zavarosból.
Erik! A szülinapi dologhoz ennyit....
És mégegyszer kérlek NE HARAGUDJ! Jó volt ma talizni veletek!
Ellentétes értelmű?

Én mindenféleképpen magamnak csináltam volna.....ez nem is volt kérdés.
Ma délelőtt TE betetted a linket.....Én csak visszakérdeztem hogy hol van, mert nem láttam.

Eszem ágába se jutna egy ilyenért kiadni ennyi lét, mikor egy laza délutános móka (és ugye Én nem ijedek meg egy kis mókától)

Az oldalammal meg mi bajod van? Semmi extra nincs benne, szóval be kell hogy jöjjön!

JA HOGY NEM LÉP TOVÁBB - akkor itt van hogy MAJD FOG....
Egyenlőre csak a fórum gombok müködnek.
Drága Nyusz!
Azt hiszem igaziból nem az én posztom ezt teljes "mélységében" előadni... erre az igazán megfelelő és kompetens személy tiedjáték lenne... részletekért és konkrétumokért kérlek fordulj hozzá bizalommal szóval Feel the difference
egyébként ha visszautasítanák a felvilágosításért való folyamodásod akkor kérlek jelezd és jó eséllyel meg tudjuk fellebezni a döntést (legvégső esetben más szakértőhöz visszük az ügyet [esetleg beadom a jelentkezésem szakértő posztra ] )
Nem gondoltuk! Tudjuk, hogy nagy machinátor vagy, csak teljesen ellentétes értelmű irományt adtál közre délután. Bocs, ha megsértettünk, és ne haragudj, hogy mi sem haragszunk!
Bukócső ügyben KÖSZ MINDENKINEK!

Ha gyárit akarnék már rég meglenne:-) Azért ennyire nem kellene ám lúzernak nézni az ördögöt

Ha 50 euro.....ha 23-25 ropi.....
Én megcsinálom magamnak és kijön 5000-ből.
Aki ezt überelni tudja - NA az már ma hozhatja.........tőle veszek egyet
Meló van baby...... ma délután, holnap éjjel.....
szóval melós ruhába csillilgelek majd...............
Csak óvatosan, mert a gép mellé egy moncsit is kel venni:-)))))

Égesen titeket a pokol tűze:-))))))
Blue !

Itt is nézz körül:http://biker-world.hu/egyterme...
szerintem érdemes .
Sziasztok !

NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK ! (Még az árulóknak is !).
Én az Univerzálisat 50,-EUR-ért vettem, És csilivili kromozott
Sziasztok!
Eladó egy gs 500-as 2003.as évj. 9500km-el frissen szervizelve uj gumival eladó ha érdekel kérlek irj e-mailt
üdv DoDo
Halihó!
Szííyasztok 500 as ok
Logikai képességem mélypontján halászok a zavarosban, úgyhogy segíts ki légyszi, hogy miezez a mennyiség vs minőség... :D
Nem baj, mert kikerestem a témát, és ahhoz szóltam hozzá. Így talán jobban megleli.