De te nem tartozol bele a nemszeretembandába szerintem. ( )
Nem olyan a stílusod sajna, de ha igyekszel, akkor biztos belekerülhetsz ama privilégizált körbe, amire annyira áhítozol! Csak akkor vszeg nem fogunk soha együtt motorozni. Tudod a kevés szabadidőt inkább Szeretembandára kell fordítani. (tudod, készülni kell arra is, ha találkozunk...smink, haj a legtutibb legyen, a ruha is passzoljon, sütit is kell sütni. JA és meg is kell jelenni a találkozón! Ez mind sok-sok idő...
Én mindenféleképpen magamnak csináltam volna.....ez nem is volt kérdés.
Ma délelőtt TE betetted a linket.....Én csak visszakérdeztem hogy hol van, mert nem láttam.
Eszem ágába se jutna egy ilyenért kiadni ennyi lét, mikor egy laza délutános móka (és ugye Én nem ijedek meg egy kis mókától)
Az oldalammal meg mi bajod van? Semmi extra nincs benne, szóval be kell hogy jöjjön!
JA HOGY NEM LÉP TOVÁBB - akkor itt van hogy MAJD FOG....
Egyenlőre csak a fórum gombok müködnek.
Drága Nyusz!
Azt hiszem igaziból nem az én posztom ezt teljes "mélységében" előadni... erre az igazán megfelelő és kompetens személy tiedjáték lenne... részletekért és konkrétumokért kérlek fordulj hozzá bizalommal szóval Feel the difference
egyébként ha visszautasítanák a felvilágosításért való folyamodásod akkor kérlek jelezd és jó eséllyel meg tudjuk fellebezni a döntést (legvégső esetben más szakértőhöz visszük az ügyet [esetleg beadom a jelentkezésem szakértő posztra ] )
Nem gondoltuk! Tudjuk, hogy nagy machinátor vagy, csak teljesen ellentétes értelmű irományt adtál közre délután. Bocs, ha megsértettünk, és ne haragudj, hogy mi sem haragszunk!
ERIK FAMILY